Penyagolosa Trails ha signat un contracte de patrocini amb UBE Corporation Europe

Informació i Foot: http://www.penyagolosatrails.com

El director de Penyagolosa Trails HG, Tico Cervera, i el President de UBE Corporation Europe, Bruno de Bièvre, han signat avui un contracte de patrocini mitjançant el qual UBE esdevé Premium Partner d’aquest gran esdeveniment esportiu, que l’any que acollirà la celebració del Campionat del Món de Trail.

Tico Cervera ha agraït a UBE “l’aposta per Penyagolosa Trails HG, rubricada en aquest acord que el converteix en patrocinador de la prova el proper any i esperem que en els següents”. A més, afegia que “és molt important comptar amb suports tan importants com aquest, que són fonamentals per a organitzar una prova en continu creixement com Penyagolosa Trails HG”.

UBE Corporation Europe és una multinacional dedicada a la producció i distribució de productes químics de valor afegit i la creació de solucions tecnològiques i sostenibles per satisfer les demandes de la indústria i les seves tendències de mercat. Aquest grup empresarial japonès compta amb més de 120 anys d’experiència i ja fa més de dues dècades que es va instal·lar a Espanya. A més de a Castelló i al Japó, té delegacions i oficines a Madrid, Düsseldorf, Sao Paolo i Mèxic DF.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: