Parc Sagunt adjudica una nova parcel·la per un import de més de 880.000 euros

El consell d’administració de Parc Sagunt ha aprovat aquest dijous per unanimitat l’adjudicació de la parcel·la I-10.3., Amb una superfície de 8.550 metres quadrats per un import de 880.650 euros més IVA, de manera que se superen ja els 1.854.000 metres quadrats de sòl venut d’aquest parc empresarial, el que suposa que més de el 94,3% de la superfície total de parc ja està adjudicada.

La parcel·la I-10.3 ha estat adjudicada a l’empresa Inmo-Arnedo slu per a la implantació d’una nova nau logística de més de 20.000m2 a l’sumar-la a les parcel·les confrontants, la inversió total en el parc logístic ronda els 6 milions d’euros i que generarà més de 20 llocs de treball de nova creació.

“Parc Sagunt s’ha consolidat com una oportunitat excepcional per a les companyies. Les empreses han vist ràpidament les possibilitats que s’obren a l’estar ubicades en ell, ja que està vertebrat per importants infraestructures viàries i ferroviàries que afavoreixen la intermodalitat amb el port de Sagunt” , ha indicat la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament i presidenta de Parc Sagunt, María José Mira.

El consell d’administració de Parc Sagunt té previst treure un nou plec comercialització de les parcel·les que queden per vendre, que ocupen una superfície de prop de 105.894 metres quadrats i que suposen gairebé el 5,7% de terra de parc, el que evidencia el èxit de el Projecte.

Parc Sagunt II

En paral·lel a aquest procés per acabar de vendre totes parcel·les de la fase I de Parc Sagunt, des del consell d’administració continuen les accions per a l’adquisició de terra de la segona fase de parc, Parc Sagunt II, el que suposa la compra d’una superfície de 5.600.000 metres quadrats.

A l’qüestió, el consell d’administració està concloent el procés de compravenda directa de les parcel·les a través d’acords privats amb els propietaris, el que ha permès adquirir més de 1.323.219 metres quadrats, un 24% de tota la superfície, garantint el aviat pagament i preus competitius abans de publicar-se el Projecte d’Expropiació.

Infrmació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: