Onze empreses agroalimentàries participen en una presentació d’oferta de l’Ivace a Filipines

Onze empreses de la Comunitat Valenciana participen en una presentació de producte semipresencial organitzada pel Ivace a Filipines, que se celebra al llarg de la segona quinzena de setembre.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquesta acció forma part d’el Pla de Promoció Exterior desenvolupat pel Ivace per facilitar noves oportunitats de negoci a les empreses valencianes en els mercats exteriors.

“Un pla de promoció que combina accions virtuals amb semipresencials per seguir facilitant la promoció exterior a les empreses valencianes mentre continuen les restriccions a la mobilitat en alguns mercats a causa de la pandèmia”, ha explicat.

En aquesta ocasió, el mercat seleccionat és Filipines, un mercat atractiu amb una situació macroeconòmica amb perspectives de creixement, que es posiciona com el segon client de la Comunitat Valenciana al sud-est asiàtic, amb un 18% de la valor exportat a aquesta zona.

El 2020 la Comunitat Valenciana va incrementar les seves exportacions a Filipines un 44%, amb un valor de vendes de 45 milions d’euros, una xifra que està a prop de triplicar el valor exportat el 2016.

Aquesta iniciativa organitzada pel Ivace està dirigida a empreses agroalimentàries. Parra explica que “el sector d’alimentació i begudes representa el 17% de les exportacions de la Comunitat en el primer semestre del 2021 i ha duplicat el seu valor respecte a el primer semestre del 2020”.

Destaquen els productes carnis (41% de les exportacions d’aliments i begudes i un creixement molt considerable + 539%), juntament amb els preparats alimentaris i fruites, hortalisses i llegums que representen un 81% .del sector.

Les onze empreses participants promocionen productes com oli, olives, conserves, mel, espècies, gofres, truites, especialitats espanyoles, ‘snacks’ i xocolates.

format acció

El format de l’acció s’ha adaptat a les circumstàncies de mercat. En un inici, aquesta presentació d’oferta estava prevista amb la visita de les empreses importadores a l’exposició, situada a les instal·lacions de l’antena de l’Ivace a Manila.

A l’produir-se el confinament perimetral d’aquesta ciutat, el Ivace ha adaptat l’acció i es realitza un ‘showroom’ de producte, que està sent visitat per supermercats i empreses importadores de Manila. A més, se celebren reunions individuals empresa / importadora i es realitza una presentació oferta on line per a totes aquelles cadenes de fora de Manila.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: