Omar Alderete: “Sempre vaig dir que m’agradaria jugar a Laliga i tothom sap que el Valencia CF és un gran”

Després de signar el seu contracte i incorporar-se a l’expedició valencianista, que ja treballa en l’ ‘stage’ de preparació que s’està duent a terme a l’Hotel Oliva Nova Beach & Golf Resort, Omar Alderete ha atès VCF MEDIA en aquesta entrevista en profunditat a la qual parla de les seves primeres hores en el València CF, la seva adaptació, les seves metes com a jugador valencianista i el seu costat més personal.
Benvinguda a Oliva amb molt bon clima

Molt bonic, em calia canviar el clima, vaig passar molt de fred a Berlín, estic content amb el club i amb la ciutat, es veu molt bonica.
Primeres sensacions amb els companys

Encara he tingut molt poc temps compartint amb els companys, però he estat en el sopar, l’esmorzar i ara coneixent-los una mica i acoplándome a el grup.
Els jugadors ho han rebut amb els braços oberts

És un club excel·lent, amb molt bona gent, es nota, això és important també.
El va rebre Bordalás a l’hotel de concentració

Estic molt content, conec l’entrenador, vaig jugar contra ell i els seus equips són molt difícils sempre, espero que el València CF sigui així també.
Bordalás el va conèixer com a rival en un partit d’Europa League

Crec que vaig abusar una mica amb les puntades aquell dia, crec que li agrada això (riu). Vaig a treballar per estar a l’altura, posar-me bé físicament, entrenar a l’una i a el nivell que els companys i lluitar el meu lloc. El primer és integrar-me i adaptar-me a el grup, que també és important.
La decisió de fitxar pel València CF

M’agrada molt Laliga, sempre que vaig parlar amb el meu representant jo sempre deia que algun dia m’agradaria jugar a Espanya i el València CF tots sabem que és un gran. Quan em van dir que existia l’oportunitat no hi havia molt a dubtar. Estic molt content, sé la història de club, tinc un company que va estar aquí que és Nelson Haedo Valdez, que també em va parlar molt de club. Estic molt content.
Què li va dir Nélson Haedo Valdez

Ell és un jugador de donar-ho tot sempre dins de camp, sempre que parlem em va compartir grans records de València CF. Vam tenir alguna xerrada per WhatsApp. Vam coincidir fa tres anys a Cerro Porteño, nosaltres hem parlat en els últims dies, em va preguntar si estava tot tancat, com estava, segur que en els propers dies seguirem parlant de club. Conec molt del club, sé on vinc.
El record d’un compatriota, Llop Diarte

No el vaig conèixer, però sé que va tenir un gran pas pel club i va deixar empremta. Espero donar el millor de mi, fer el que tothom espera.
Ve a un club amb una afició que valora el caràcter aguerrit

M’agrada lliurar-me sempre i donar-ho tot per l’equip, fer el que sigui per poder treure els partits.
Incorporació immediata: renúncia a les seves vacances

Jo vaig venir per a Espanya per signar el contracte, prefereixo quedar-me aquí i començar a treballar per adaptar-me a l’equip el més ràpid possible i de la millor manera. Vull guanyar temps també en això. Vinc aquí a donar tot el millor de mi, si necessito entrenar el doble, ho faré. M’agrada adaptar-me al que em demanin per estar bé i donar el millor per l’equip.
Els seus inicis en el futbol

Van ser passos molt bonics, em va tocar molta gent bonica al llarg de la meva carrera que em va ajudar a créixer i a progressar sempre. Vaig estar a l’escola de Pere Nelson Fleitas, un gran amic meu que va ser Campió d’Amèrica amb Paraguai, ell em va ajudar molt i també el meu oncle Aldo. És una gran escola per anar escalant fins arribar a primera divisió.
Què coneix de l’València CF

El València CF sempre va estar pelant per jugar la Champions i l’Europa League. Sé que en els últims anys no ha anat tan bé com sempre ha anat, però vull ser aquí per treballar i ajudar a el València CF a estar on ha estat sempre, que és el que tothom vol.
Com es defineix Omar Alderete

Sóc un jugador molt aguerrit en les marques, m’agrada jugar molt amb la pilota, sóc un central tècnic, m’agrada ficar passades, però sempre m’agrada adaptar-me al que em demana l’entrenador.
Li agrada passar temps amb la seva família

Aquests dies vaig estar amb la meva família, a casa, tinc un fill de dos anys, sempre intento passar temps amb ell, aprofito el temps amb ell. Sóc molt tranquil en aquest sentit.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: