Oltra: “És complicat explicar el dolor que fa sentir a una societat decent aquest execrable crim”

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha afirmat que és “complicat explicar la consternació i el dolor, la indignació i la ràbia que fa sentir aquest crim execrable a una societat decent”.

“Però tots i totes hem de seguir units per les víctimes i davant del masclisme, i seguir treballant per remoure les causes que generen la més terrible de les violències masclistes que és la violència vicària, que és matar el teu propi fill per fer mal a una mare, cosa que ens resulta incomprensible”, ha afegit.

La vicepresidenta ha realitzat aquestes declaracions després dels tres minuts de silenci guardats a les portes del Palau de la Generalitat per mostrar la repulsa de la societat valenciana per l’assassinat a Sueca de Jordi, de només 11 anys, i acompanyar la seua família i entorn “en aquest terrible i dolorós moment”.

“És molt complicat trobar les paraules després d’un crim masclista com aquest, que ens ha tornat a colpejar com a societat”, ha reiterat Oltra, i també “donar les gràcies perquè una vegada més tornem a ser una societat unida que rebutja la violència i se situa al costat de les víctimes i enfrontada completament al masclisme i als seus actes assassins”.

Jordi “tenia drets a començar la seva segona dècada amb una festa, amb felicitat, regals, globus…. Tenia dret a viure, a créixer, a riure, a plorar, a madurar, a viure allunyat de la violència ia tenir un pare que el protegís, el volgués, el respectés”, ha recordat.

“Tenia dret a ser algun dia, si així ho decidia, un bon pare que no maltractés la seva parella ni el seu fill. Però tot això no ho podrà fer perquè la violència masclista ha acabat amb la seva vida”, ha afegit.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: