Obres Públiques posa en servei les obres de millora de la seguretat vial en la CV-914 al seu pas per Almoradí

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha posat en servei les obres de millora de la seguretat viària a la carretera CV-914, al terme municipal d’Almoradí.

El principal objectiu d’aquesta actuació de la Generalitat ha estat calmar el trànsit en aquesta via i millorar l’accessibilitat. Així, s’han construït cinc ralentizadores de trànsit tipus ‘esquena d’ase’, un pas de vianants sobreelevat al costat del barri del Pont de Sant Pere i s’ha dut a terme el reforç i renovació superficial del paviment en el tram d’aquest barri, amb la reposició de tota la senyalització horitzontal i vertical.

Aquesta obra, que ha suposat una inversió de la Conselleria aproximada de 70.000 euros, havia estat sol·licitada tant per l’Ajuntament d’Almoradí com per residents del barri del Pont de Sant Pere, pel que creua la carretera, i s’emmarca en les actuacions que la conselleria està realitzant en l’àrea de manteniment i conservació de carreteres, prioritzant aquelles que, a més de millorar les condicions de circulació del trànsit, suposen una millora significativa de la mobilitat i accessibilitat dels usuaris més vulnerables.

La carretera CV-914 una intensitat de trànsit de 3.659 vehicles / dia amb un 5,3% de vehicles pesats i és la sortida natural d’Almoradí cap als nuclis situats a l’oest de la població (Oriola, Bigastro, Jacarilla, Benejúzar i altres) i cap a equipaments tan significatius com l’Hospital del Baix Segura situat al costat de la carretera CV-91.

És una carretera de traçat totalment rectilini, el que propicia unes velocitats excessives que posen en risc als conductors i als usuaris més vulnerables com a vianants i ciclistes. Té, a més, múltiples accessos i travessa un nucli poblat, el barri del Pont de Sant Pere.

 

 

 

Informació  i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: