Obres Públiques inverteix més de 1,3 milions d’euros a millorar els accessos a Parc Sagunt

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat va a millorar els accessos a Parc Sagunt amb la construcció d’una glorieta en la carretera CV-309, al terme municipal de Sagunt, que compta amb un pressupost de licitació de 1.327.173 euros .

Com ha assenyalat el conseller d’Obres Públiques, Arcadi Espanya, “Parc Sagunt és un projecte empresarial i logístic que s’ha convertit en punt neuràlgic de producció i negoci al centre de l’Arc Mediterrani i un pol d’atracció d’inversions”.

Així, ha recordat que amb més de 3.000.000 de metres quadrats bruts, Parc Sagunt és un dels majors parcs empresarials d’Europa i ha destacat “la seva gran importància com a àrea logística i així com el seu potencial per incentivar l’econòmica i crear ocupació” .

Segons ha explicat el conseller, “el Parc Empresarial Parc Sagunt està en ple desenvolupament, el que aconsella millorar els seus accessos, d’una banda per augmentar la seguretat viària, aspecte fonamental en la gestió de les carreteres de la Generalitat, i per una altra, incrementar la capacitat dels accessos per canalitzar majors volums de trànsit i millorar la funcionalitat, així es permetrà la comunicació entre diferents orígens i destinacions sense recorreguts addicionals “.

Aquests objectius han impulsat la Generalitat a licitar l’obra de ‘Millora de la Seguretat Viària al PK 4 + 000 de la carretera CV-309, T.M. Sagunt ‘, que consisteix en la construcció d’una glorieta de gran diàmetre centrada en la mitjana actual de la carretera CV-309, que també permetrà el canvi de règim de circulació que implica el pas de doble calçada a calçada única.

A l’anell de la gran glorieta es connectaran els carrils dimensionats per al trànsit pesat que permetin les entrades i sortides a Parc Sagunt a través de ramals directes per als moviments principals i recorrent la calçada anul·lar els altres, amb la possibilitat de canalitzar els trànsits de qualsevol origen i qualsevol destinació.

A més es millorarà la connectivitat de el parc empresarial amb la CV-309, habilitant en aquest accés tots els moviments i es preveu que es disminueixin els conflictes de trànsit que s’ocasionen en el canvi de secció de la carretera CV-309, de doble a calçada a calçada única.

La carretera autonòmica CV-309 uneix les poblacions de Puçol i Faura passant pel Port de Sagunt i constitueix un dels eixos de comunicació de nord de València, connectant directament la zona portuària de Sagunt i el parc empresarial Parc Sagunt, amb diversos eixos viaris principals, com l’autovia de ‘Accés Nord a València “, V-21, i la’ autovia d’Accés a el Port de Sagunt ‘, V-23 així com indirectament amb la’ autovia de la Mediterrània ‘, a-7 i la’ autovia mudèjar o Sagunt-Somport ‘, A-23.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: