Obert el termini per participar a la XI Ruta de la Tapa a Borriana

L’Ajuntament de Borriana ha obert el termini perquè els establiments interessats puguin participar en la XI Ruta de la Tapa. Organitzada pel Consistori per tal de continuar amb una de les accions gastronòmiques més populars de municipi, com ho demostra “l’èxit obtingut amb les anteriors edicions, tant de participació de bars i restaurants com de l’afluència de públic”, segons ha subratllat la regidora de Turisme, Sara Molina.

Amb aquesta iniciativa, ha assegurat, es pretén “promocionar el municipi a través de la gastronomia, així com dinamitzar el sector de l’hostaleria i restauració local”.

Sara Molina ha recordat que en la passada edició de 2019 van ser un total de 31 els establiments que van oferir les seves elaboracions i es va assolir una xifra de 30.378 tapes servides entre tots els participants.

L’onzena edició de la Ruta de la Tapa es celebrarà de l’1 a el 31 de maig de 2020, dins de l’horari que cada un dels establiments participants s’indiqui en el full d’inscripció.

Podran participar en la XI Ruta de la Tapa, gratuïtament, tots els establiments que estiguin situats en el terme municipal de Borriana que hagin sol·licitat la llicència municipal corresponent. A més, hauran d’estar donats d’alta en l’Impost d’Activitats Econòmiques com a bar o bar / restaurant o amb llicència d’activitat per poder servir àpats.

Per poder participar, els establiments interessats hauran de presentar una sol·licitud a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament, dins de l’termini i amb el model de sol·licitud que s’inclou en l’Annex 1, degudament emplenat i signat. Les bases i el model de sol·licitud estan publicats al tauler d’anuncis de l’Ajuntament ia la pàgina web de l’Ajuntament http://www.burriana.es.

Tapa i beguda, 3 euros

El preu de la tapa i la beguda (canya de cervesa, cinquè, copa de vi, aigua o refresc) serà de 3 euros, i l’establiment gaudirà de total llibertat pel que fa a la presentació de tapa, havent de ajustar-se en la seva preparació a uns mínims de qualitat dels ingredients, neteja, seguretat i higiene.

També tindran llibertat d’escollir els ingredients, tot i que s’haurà d’utilitzar algun ingredient de productes de les comarques de Castelló, com per exemple, coent de Borriana, sèpia i pop de les nostres costes, carxofa de Benicarló, va venir de les Useres, llagostins de Vinaròs, formatge de Catí, olis de la província, etc.

Passaport i vots

Als establiments participants se’ls farà entrega, juntament amb els passaports i la cartelleria, d’una urna per al dipòsit dels vots per part de el públic participant. També hauran de col·locar al seu local de forma visible la cartelleria de l’acció i tindran sempre disponibles passaports per als clients que els necessitin.

La consumició de la tapa oferta en la XI Ruta de la Tapa donarà dret a client a el segellat de l’passaport i, reunits els segells necessaris, a el vot del seu tapa preferida i a participar en el sorteig d’un regal, si escau.

Per poder dipositar el passaport i participar tant en la votació de les tapes com en el sorteig de regals haurà d’haver estat segellat en deu establiments participants diferents, justificant així la degustació d’aquestes deu tapes. El passaport, amb els deu segells, serà lliurat a la Tourist Info Borriana, a l’urna disposada per a això.

premis

Als establiments que aconsegueixin les tres majors puntuacions de el públic participant se’ls farà entrega d’unes plaques commemoratives, en les quals s’identificarà el lloc que els hagi correspost en les votacions, així com un vinil o adhesiu indicant el premi obtingut, perquè pugui col·locar-se de manera que quedi visible des del carrer.

 

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: