Noves edicions del master i el forum Algiros del ValenciaCF

Informació i Foto: http://www.valenciacf.com

La Fundació València CF ha celebrat aquesta setmana dos esdeveniments de pes en el seu calendari de la temporada 2017.18. El dimarts 17 d’octubre es va inaugurar la novena edició del Màster Internacional en Direcció i Organització d’Entitats Esportives, amb la participació del president del València CF, Anil Murthy, i dijous 19, el 8è Fòrum Algirós, centrat en “La Copa de Fires . Cent anys de Fira València “.

Cal destacar que el Màster Universitari en Direcció Internacional d’Organitzacions Esportives del Centre de Formació Fundació València CF i ESBS European Sport Business School (MBA València CF), ha estat designat en aquest 2017 com el millor Màster de Gestió Esportiva d’Espanya, el 5è en Europa (Top 15) i el 17è a nivell mundial (Top 40), segons la prestigiosa publicació SportBusiness. L’MBA València CF és un màster en gestió esportiva empresarial a València, obtenint l’alumne, si finalitza amb èxit el mateix, el títol propi de l’Institut de Dret Públic de la Universitat Rei Joan Carles en “Màster en Gestió Internacional d’Organitzacions Esportives”, al costat del títol del Centre de Formació Fundació València CF i ESBS a “Màster en International Sports Management”.

+ Info: http://formacion.valenciacf.com

Per la seva banda, el 8è Fòrum Algirós, que s’emmarcava en els actes de celebració del centenari de Fira València, es va sumar als anteriors amb la mateixa filosofia: apropar la història del Club als aficionats al futbol en general i als valencianistes en particular . “La Copa de Fires. Cent anys de Fira València “” va ser el tema que va asseure en una taula rodona a Francisco García “Paquito” i José Martínez, exjugadors del València CF, ia José del Olmo, responsable de Documentació Històrica de la IFFHS, juntament amb el periodista Paco Lloret com a moderador.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d