Nou conveni del Tau Castelló amb l’Ajuntament de Segorbe i el CB Segorbe

Dimarts passat es va signar a l’Ajuntament de Segorbe un conveni de col·laboració entre l’entitat segorbina, el CB Segorbe i el TAU Castelló.

A l’acte van acudir per part del TAU Castelló, el president Luis García i el vicepresident Antonio Ripoll, per part del CB Segorbe la seva presidenta Inmaculada Martínez i el seu director esportiu Raúl Marín, i per part de l’Ajuntament de Segorbe la seva alcaldessa Mª Carmen Climent.

Un conveni pel qual el club castellonenc juntament amb el segorbí disposarà de les instal·lacions per poder realitzar campus de bàsquet en períodes de vacances. A més, el TAU Castelló compartirà coneixements amb els entrenadors de les dues entitats alhora que es compromet que l’equip de LEB Or comparteixi un dia de campus amb tots els participants i amb el CB Segorbe donant la consegüent repercussió als mitjans de comunicació provincials .

A més, tota la família que formen el CB Segorbe podrà gaudir d’un partit de la lliga LEB Or a Castelló i se celebrarà un partit de pretemporada 23/24 a Segorbe.

Amb aquest conveni es reafirma la bona relació entre el CB Segorbe i el TAU Castelló que ve de molts anys enrere i que va donar un impuls al bàsquet a Segorbe.

Informació i Foto: Tau Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: