NNGG reivindica un transport eficaç i un augment de freqüències que permeti als estudiants acudir a l’UJI sense recórrer al vehicle propi

El president de NNGG a la província de Castelló, César Durá, ha reivindicat un transport eficaç i un increment de les freqüències d’autobusos per accedir a l’UJI sense haver de recórrer al vehicle propi. “Avui, la falta d’oferta provoca que molts alumnes es traslladin fins al campus amb el seu vehicle particular generant una despesa que es podrien estalviar si existissin polítiques que creguessin de forma convençuda a la xarxa de transport públic”.

Durá ha fet aquestes consideracions després de les queixes fetes públiques pel Consell de l’Estudiantat sobre el servei de transport a cinc localitats de la província: Castelló, Borriana, Almassora, la Vall d’Uixó i l’Alcora. Les queixes van dirigides a millorar el servei de transport amb un nombre més gran de freqüències, amb un cost més econòmic i amb la capacitat suficient per atendre la demanda existent.

“Precisament, tots els municipis sobre els quals es projecten les queixes tenen un denominador comú: és el PSOE el que governa”. I aquesta és la clau, segons Durá, “perquè no és la primera vegada que es registren aquestes protestes sense que ningú hagi fet cas als estudiants”.

Tal com recorda el president provincial de NNGG, “l’objectiu hauria de ser corregir allò que no funciona i millorar les condicions del servei”. “Com va fer el PP quan l’any 2014 va crear el bus llançadora a l’UJI al qual després es van unir altres localitats. El PP ho va crear i el PSOE en lloc d’adaptar-lo en aquests gairebé vuit anys de govern, no només no ha fet res , sinó que s?ha dedicat a ignorar les protestes que li arribaven”.

De fet, en ple repunt de pandèmia, molts alumnes van denunciar que els autobusos anaven al límit de capacitat i les autoritats municipals no adoptessin mesures per corregir la situació. “I no ho han fet ni amb l’augment de freqüències que reclamen per al TRAM els estudiants de Castelló, ni tampoc per a la resta de localitats. Per no parlar de la xarxa de Rodalies de què depenen molts universitaris per accedir a l’UJI. Una demostració més del compromís amb els estudiants que creiem”, tal com ha considerat Durá, “que no es mereixen aquest abandonament”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: