Navarro celebra la petició a l’Eurocambra perquè el Govern i Consell impulsen nous estudis de qualitat de l’aire al Serrallo

El regidor de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, destaca la decisió de l’Europarlament d’acceptar la petició presentada per Frenem la Contaminació d‘instar al Govern i al Consell a realitzar nous estudis que analitzen les emissions en el polígon del Serrallo.

El regidor de Transició Ecològica ha valorat la resposta afirmativa de la Comissió de Peticions a la proposta plantejada pel col·lectiu castellonenc. L’Eurocambra tramitarà la seua petició, en la qual reclama a les autoritats comunitàries al fet que pressionen a les Administracions central i autonòmica a impulsar nous informes sobre contaminants a l’entorn del Serrallo.

Estudi preliminar

La regidoria de Transició Ecològica ja ha rebut un estudi elaborat per la Universitat Politècnica de Catalunya que valora la variabilitat de l’impacte de les emissions d’hidrocarburs al Serrallo segons factors meteorològics.

“Este estudi és un primer pas per implicar-nos com a Ajuntament en la millora de la qualitat de l’aire de la nostra ciutat. Durant els pròxims anys és possible que les directives europees sobre contaminació s’endurisquen i com, a administració, hem d’anticipar-nos i pressionar a la nostra indústria pesada perquè vagen millorant les teues tècniques de producció per adaptar-les a les noves exigències ambientals”, ha valorat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

 

 

 

Informació: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: