Nacions Unides selecciona la spin-off UBIK del grup GEOTEC de l’UJI per implementar un projecte a Haití utilitzant tecnologies geoespacials

Informació i Foto: http://www.uji.es

L’spin-off del grup GEOTEC de la Universitat Jaume I, UBIK, ha estat seleccionada per Nacions Unides a Haití per contribuir en el seu projecte Marc de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (UNDAF), com a part d’un projecte innovador de comunicació i promoció a través de tecnologies geoespacials.

UBIK desenvoluparà una plataforma de mapes web / mòbil que permetrà la participació dels joves, el monitoratge i la retroalimentació dels projectes executats per UNDAF durant el seu període d’implementació 2017-2021 a Haití. Aquesta eina de creació de mapes en línia i l’aplicació mòbil que també s’està implementant serviran com a eines de transparència i participació que permetrà la planificació participativa, monitorització, seguiment i avaluació dels projectes duts a terme per UNDAF.

Els usuaris d’aquestes aplicacions no només visualitzaran en un mapa interactiu la ubicació de projectes en marxa, sinó que també podran conèixer en detall les seves dades més importants com, per exemple, els seus objectius, el seu abast i el seu pressupost d’inversió. A més, els usuaris podran proporcionar feedback sobre els projectes a través de l’aplicació mòbil, participant activament amb les seves contribucions en forma de comentaris, fotos i vídeos.

El disseny, desenvolupament i implementació d’aquest projecte durarà cinc mesos i estarà accessible al públic al març de 2018. Informació sobre el Marc de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides a Haití a https://sustainabledevelopment.un.org/unsystem.html

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: