Musah (jugador de el Valencia CF) “Ha estat una bona temporada per descobrir qui sóc”

La temporada 2020-2021 ha marcat un abans i un després per Yunus Musah. El migcampista ha fet el salt a el primer equip de l’València CF i ha debutat amb la selecció absoluta d’Estats Units. Està vivint un somni a el mateix temps que treballa per créixer i conèixer-se a si mateix. Abans de disputar la Concacaf Nations League amb la selecció nord-americana, Musah ha fet balanç de la temporada i el que ha de venir.

Conèixer-se un mateix

Ha estat una bona temporada per descobrir qui sóc. Ha estat la meva primera temporada a Laliga. Hi ha hagut alts i baixos. Aprens més sobre tu mateix en els mals moments, quan comets errors, perds partits i estàs en una posició en què cal guanyar partits. Cal ser eficient i cal aprendre molt sobre un mateix.

Aprenentatge durant la temporada

Crec que jugar tant en la meva primera temporada m’ha permès conèixer-me més i utilitzar-la en la temporada que ve. He jugat molts partits, he comès errors i he fet coses bones. Intentaré millorar i millorar, de cara a la temporada vinent per tenir una millor temporada.

Vivint un somni

És increïble poder fer això a la meva edat. És un somni fet realitat. Sempre he volgut donar el millor de mi i afortunadament ara puc viure el meu somni. Estic intentant fer-ho el millor que puc. Representar als Estats Units, a el València CF i al Laliga amb la meva edat és impressionant. Estic gaudint molt d’això. Sempre m’esforço i sempre intento millorar. Sempre he somiat amb això i ara estic gaudint d’això. D’això es tracta. És la millor manera de jugar: gaudint.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: