Montesinos (President del CD Castelló) «Serem ferms en les mesures. Els violents seran expulsats de Castalia «

El president del CD Castelló, Vicente Montesinos, ha comparegut aquest migdia a la sala de premsa de l’Estadi Castalia per condemnar els lamentables successos que van succeir ahir en la prèvia davant l’Hèrcules.

«Des del CD Castelló mostrem la nostra condemna als incidents que van succeir en el dia d’ahir en què un grup de gent va realitzar una sèrie d’altercats en els voltants del Rico Pérez. Estem farts de la gent que s’escuden en el Castelló per danyar la imatge del club. Mostrem la nostra repulsa als actes d’ahir i serem ferms en les mesures «, ha iniciat.

El president del conjunt albinegre no ha dubtat a exposar que es prendran mesures. «Tan aviat com siguin identificats, en aplicació a les lleis de l’esport i les normes del CD Castelló, prendrem les mesures oportunes i seran expulsats de Castalia. Rebutgem aquells actes violents que succeeixin tant fora com al nostre estadi «.

El màxim mandatari albinegre ha destacat que «per a nosaltres no són aficionats. Són persones que s’escuden en el Castelló per exercir la violència. El CD Castelló té més de 13.000 abonats i unes poques pomes podrides no representen a aquesta gran afició de la qual estem orgullosos «, ha manifestat. «El club no facilita entrades a aquesta gent. Volem als aficionats que animen sanament al nostre equip, no als que fan servir la violència «, assenyala Montesinos.

A més, el president de l’entitat ha estat contundent: «Vaig parlar amb el president de l’Hèrcules i em consta que ells també prendran les mesures oportunes. Desconec si la trobada estava pactada però si hi ha delinqüents hem de transmetre als nostres aficionats de veritat que no anem a donar suport a aquests col·lectius «.

Finalment, ha fet referència a la propera trobada del CD Castelló, on l’equip ‘orellut’ es tornarà a desplaçar fins a Olot. «Els aficionats poden viatjar i gaudir del futbol, ​​poden estar tranquils» conclou.

Informació i Foto: CD Castellón

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: