Monferrer (PP) promou una #BurrianaMagnífica que recuperi “la bellesa d´una ciutat única i l´orgull d´un títol merescut”

El candidat a l’alcaldia pel Partit Popular a Borriana, Jorge Monferrer, ha anunciat la posada en marxa d’una campanya que sota el lema #Burriana Magnífica “pretén tornar a recuperar la bellesa i l’ornament d’una ciutat única”.

“La nostra és una ciutat magnífica, tal com testifica el tractament que té el nostre ajuntament”. I Monferrer apel·la precisament a aquest tractament històric que acompanya una ciutat que va obtenir el seu títol de la reina regent Maria Cristina d’Habsburg-Lorena el 4 de juliol de 1901, alcalde Joaquín Peris Fuentes.

“Som dignes hereus d’aquest títol i n’estem orgullosos. Per això crec que cal treballar perquè cada racó del nostre municipi reconegui aquest tractament d’una ciutat única”. Per aconseguir-ho, assenyala l’alcaldable del PP, “proposem desenvolupar un programa integral que amb el lema #BurrianaMagnífica planteja grans objectius”. Entre ells, el de l’embelliment urbà “que permeti recuperar l’esplendor dels nostres carrers i espais públics amb un pla d’actuació potent que abordi des de la neteja, fins a la rehabilitació, reparació d’infraestructures i posada a punt d’instal·lacions que urgeixen una atenció que avui no reben”.

Des del PP, “estem convençuts que la recuperació d’aquesta gran ciutat que compartim comença per nosaltres mateixos. Per atendre els detalls més petits per créixer. I fer-ho en majúscules. Per això”, explica el candidat a l’alcaldia, “cal treballar per desenvolupar inversions que posin en valor tot el bo que té aquesta gran ciutat”.

La magnificència de Borriana “forma part de la seva història” i “abandonar la seva imatge és fer-li un flac favor al títol que se’ns va concedir i que defensem amb orgull”. És per això que, tal com indica Monferrer, “amb aquesta campanya, #BurrianaMagnífica, no només pretenem invertir en la posada a punt i la millora de la nostra ciutat. Pretenem recuperar l’orgull d’aquesta distinció que tant enarborem els que volem Burriana. Som part d’una ciutat única i l’hem de cuidar i mimar per posar en valor tota aquesta història de la qual som hereus i que ens ha fet singulars”.

Al PP, “donem la mà a tots els que vulguin sumar-se a aquest gran projecte, que abraça totes les idees i rema per aconseguir objectius. És el moment de sortir de les ombres per començar a veure els llums”, ha dit l’alcaldable del PP.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: