Missatge del valencianista Diakhaby en referencia al que va succeir en el partit de #LigaSantander Cadiz vs Valencia

Diakhaby: “Hola, vull parlar del que va passar a Cadis el diumenge. Després de dos dies estic més tranquil i vull parlar. A Cadis, diumenge, hi ha una jugada en què un jugador m’insulta i les paraules són: “Negre de merda”. Això és intolerable. Heu vist totes les meves reaccions i això no es pot deixar passar a la vida normal i, sobretot, en el futbol que és un esport de respecte. Els meus companys i jo vam decidir anar a l’vestuari i després ens va demanar un jugador d’ells a un dels nostres que si Cala es disculpava si tornaríem a el camp i els meus companys i jo vam dir que no perquè les coses no són així. Avui, em sento bé, però m’ha dolgut moltíssim. Espero que Laliga tingui una solució i proves perquè es vegi tot i s’aclareixi. Vull agrair a l’València CF, companys, cos tècnic per la solidaritat i suport que m’han donat. També agrair per tot l’afecte a l’afició. Només volia dir que estic bé. Moltes gràcies. ”

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: