Miguel Ángel ‘Aroca’ (Acadèmia Benferri-Oleza): “El Valencia CF ha estat al nostre costat en tot el que hem necessitat”

Un any després de patir la DANA, l’acadèmia inclosa en el Projecte Escoles VCF ha iniciat els entrenaments mentre s’acaben de reconstruir les instal·lacions danyades per les fortes pluges torrencials de setembre de 2019

Acaba de complir-se un any de la DANA que va assolar del Baix Segura (Alacant) amb unes pluges torrencials que, entre altres danys, van afectar considerablement les instal·lacions de l’Acadèmia Benferri-Olesa, inclosa en el Projecte Escoles VCF. Els efectes van destruir parcialment el camp municipal ‘Luis Rocamora’, així com els accessos i carrers adjacents a el camp de futbol-8 de poliesportiu de Montepinar, un dels utilitzats per l’acadèmia conveniada.

El València CF, en el seu rol d’actor social de la societat valenciana, va mostrar la seva cara més solidària amb una donació econòmica a l’Ajuntament de Benferri que va canalitzar per ajudar a que l’escola conveniada amb el club pogués tornar a funcionar amb normalitat, a la qual a més se li va lliurar material esportiu. Miguel Ángel ‘Aroca’, un dels representants costat de Pedro Meseguer de l’Acadèmia Benferri-Olesa, afirma a VCF MEDIA estar “molt agraïts a l’València CF perquè des del primer dia es van oferir a col·laborar”:

Com està la zona un any després de la DANA?

Pel que fa a nosaltres, encara no hem pogut recuperar el camp, perquè la pandèmia de l’COVID-19 malauradament ho ha endarrerit tot. La idea inicial era que la instal·lació de la gespa artificial estigués per al passat mes d’agost, però si tot va bé estarà a punt per al novembre, mentre l’Ajuntament d’Oriola ens ha deixat les instal·lacions del camp de futbol La Murada per poder entrenar, al costat de l’ camp de futbol-8 de poliesportiu Montepinar que és on entrenen els més petits de l’escola.

La temporada passada va ser molt complicada, a la DANA es va unir el COVID-19, però l’important és la gran resposta de les famílies que sempre han estat també donant suport a l’Acadèmia.

Sí, ha estat un any difícil, primer perquè ens vam quedar sense la instal·lació principal i després pel COVID-19, però estem molt contents, perquè teníem la incertesa que moltes famílies no continuessin, però afortunadament hem tirat endavant a tots els equips, fins i tot tres benjamins i alevins, per la qual cosa confien en nosaltres. Ara, seguint els protocols tant de la Conselleria de Sanitat com de la Federació Valenciana, s’han adaptat les instal·lacions de el poliesportiu de Montepinar, amb entrades diferents a camp, llocs per prendre la temperatura … I la resposta tant dels nois com dels seus pares està sent molt bona.

En què ha influït la col·laboració amb el València CF?

Nosaltres estem molt agraïts a l’entitat, tant jo com l’altre director de l’escola, Pedro Meseguer, i personalment amb Carlos Martínez, que és el responsable de el projecte. Des del primer dia es van oferir a col·laborar, per exemple, amb la donació d’una part de les entrades venudes de el partit davant el Granada CF a què acudim al costat dels 200 nens de l’escola, també ens van donar material … El València CF ha estat al nostre costat en tot el que hem necessitat, estem molt contents amb el club.

Estem a sud de la Comunitat Valenciana i recordo que el primer any, quan venien els xavals a realitzar les proves de captació, deien que eren aficionats de el Reial Madrid o de l’FC Barcelona, ​​darrerament, després que assistissin a Mestalla, els preguntes a molts nens petits i et diuen que són del Valencia CF, per tant, també estem contribuint a fomentar valencianisme.

Informació i Foto: vALENCIA cf

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: