Metrovalencia facilita l’accés i retorn a el partit que disputen el proxim diumenge Valencia CF i Reial Madrid

La Generalitat facilitarà el diumenge 19 de setembre, a través de Metrovalencia la mobilitat de totes aquelles persones que es desplacin a presenciar el partit de Lliga entre el València CF i el Reial Madrid C.F.

La trobada es disputa a Mestalla a les 21 hores, per la qual cosa Metrovalencia reforçarà els seus serveis a les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L7 amb la incorporació de metres i tramvies addicionals després de la finalització de el partit.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, hi haurà metres de la Línia 5 a les 23.14 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb l’L1 i L2 en Àngel Guimerà. En la mateixa estació, però en Línia 7, hi haurà un tren a les 23.06 hores en direcció a Marítim-Serradora i un altre a les 23.17 hores cap a Torrent Avinguda.

Des de la també pròxima estació de Facultats hi haurà serveis a les 23.12 hores en direcció Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb l’L1 i L2 a Àngel Guimerà, i a les 23.13 hores cap a Rafelbunyol,

Els citats transbords a l’estació d’Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 cap a Torrent a les 23.23 hores i cap a Seminari a les 23.24 hores. A la Línia 2 es podrà viatjar en direcció a Paterna a les 23.26 hores.

Pel que fa a l’tramvia, l’afició podrà desplaçar des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch mitjançant la unitat que tenen previst sortir a les 23.15 hores.

Els horaris es poden consultar a la pàgina web consultar aquí i al telèfon gratuït d’informació i Atenció a l’Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i al facebook / metrovalencia.fgv.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: