Mestalla i les seves històries de vida: “El meu pare va viure Mestalla fins al final dels seus dies, sempre”

El 20 de maig del 2023 Mestalla serà centenari, 100 anys jalonats de grans moments esportius per al valencianisme i 100 anys que encara amaguen algunes de les històries de vida de la seva gent, d’aquells que, per exemple, van viure literalment a Mestalla.

Aquesta és la història de Lola Pons, filla de Constantino Pons, conserge de Mestalla del 1939 al 1971. Gràcies a José Manuel Manglano, fill de Lola, i al València CF i la Fundació VCF, a través del Departament de Patrimoni · Museu VCF, avui podem conèixer, amb el testimoni sincer i directe de Lola a VCF Media, què va significar treballar i viure a Mestalla i com ha marcat tres generacions de la família.

“El meu pare va entrar a treballar de conserge a canvi de vivenda només, perquè són moments molt difícils. La meva mare s’encarregava de rentar la roba dels futbolistes i jo tendia els mitjons dels futbolistes i cosia els escuts de les samarretes”, amb emoció s’expressa Lola en recordar els pares.

“El dia del meu casament -continua-, el meu marit va entrar amb cotxe a Mestalla per emportar-me a San Pascual Bailón; i als meus fills, quan em treballaria, els deixava a Mestalla a cura dels iaios.”

Lola explica feliç diverses circumstàncies més a VCF Media i conclou amb un pensament ple de sentiment i ADN VCF: “El meu pare va viure Mestalla fins al final dels seus dies, sempre.”
Entrevista a José Manuel Manglano, fill de Lola Pons, per a VCF Media Radio:

https://www.valenciacf.com/es/article/es-mestalla-y-sus-historias-de-vida-para-mi-mestalla-es-el-olor-a-cesped-recien-cortado-por- el meu-avi-2022-07-14

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: