Mestalla acull la Nit Nadalenca amb el Banc d’Aliments de València

Teo Swee Wei, els ambaixadors socials Ricardo Arias i Miguel Ángel Bossio i el capellà del Club, don Álvaro Almenar, participen en una nova acció solidària del València CF

El València CF i la Fundació VCF, un any més, han col·laborat amb el Banc d´Aliments de València i el Banc d´Acció Solidària perquè Mestalla hagi acollit la Nit Nadalenca, aquest 23 de desembre.

Amb la NavidADNVCF com a marc i el constant compromís social del Club com a valor blanquinegre, l’acció ha servit per fer un repartiment dels aliments bàsics i necessaris que es distribueixen habitualment a Mestalla des de mitjans de 2020 i especial perquè s’hi han inclòs productes tradicionalment nadalencs. Tot això per a 350 famílies en risc d’exclusió social, que han estat citades prèviament.

El director general de la Fundació VCF, Teo Swee Wei, els ambaixadors del València CF Ricardo Arias i Miguel Ángel Bossio, i el capellà del Club, Álvaro Almenar, han acudit a Mestalla per ajudar en el repartiment d’aliments.

És la segona Nit Nadalenca, després de la del 2020, que s’organitza a Mestalla, a més que el Camp ha estat tot l’any seu de distribució d’aliments en dates assenyalades, segons les necessitats del Banc d’Aliments de València.

Com indica el Banc d’Aliments, l’any ha estat especialment difícil per a tots, en què a causa de la pandèmia s’ha aguditzat l’emergència alimentària, multiplicant-se per cinc la necessitat d’ajuda de tota mena per a les persones en situació de vulnerabilitat.

La distribució ha comptat amb la presència del Pare Noel i la mascota del València CF i amb la participació de voluntaris del Banc d’Aliments de València, del Banc d’Acció Solidària i de l’Obra Social La Caixa.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: