Més de 70 famílies d’Almenara perden la feina des de gener i el PP urgeix ajudes

Més de 70 famílies d’Almenara han perdut la feina en el que va d’any fins a superar els 300 afectats a la localitat. Al mes de gener, el registre se situava en 234 aturats que han passat a 306 segons el registre de el Servei Públic d’Ocupació fet públic aquest mes.

“Són unes xifres alarmants i darrere de cadascuna d’elles hi ha una situació familiar complicada que exigeix ​​de les administracions de mirar”. En efecte, tal com assenyala la portaveu de l’PP a Almenara, Amparo Esteve, “la recessió que ja durant l’any passat va fer els primers cops de cua s’ha aguditzat durant aquest any assotat per una pandèmia que ha bloquejat l’economia durant mesos”.

Avui, encara, explica la regidora d’el PP, “hi ha famílies que no han cobrat l’Expedient Temporal de Regulació d’Ocupació (ERTO) o que s’han vist obligades a tancar la seva activitat com a conseqüència de les mesures extraordinàries implementades pel Covid-19” .

En aquest sentit, ha assenyalat la regidora de PP, “seria oportú que davant uns registres alarmants que confirmen l’increment exponencial de l’nombre d’aturats, des de l’Ajuntament d’Almenara, com a administració més propera, s’injectessin ajudes directes als pilars econòmics de la nostra localitat “.

Tal com explica la portaveu de PP, “a Almenara moltes famílies viuen dels seus propis negocis, són comerciants, autònoms a el front de pimes o micropimes, empreses familiars”. Són ells, assenyala Esteve, “els que donen feina a desenes de persones i els que més aporten servei i riquesa a la nostra localitat”. Per tant, “seria oportú, tal com vam plantejar des de l’inici d’aquesta crisi, que s’habilités un pla de xoc que concedís ajudes directes als qui durant massa mesos només han tingut pèrdues”.

“Si no donem suport a el teixit productiu correm el risc d’acabar l’any amb un drama molt més gran que afecti desenes de famílies”. Per això, “recolzarem qualsevol iniciativa que signifiqui donar suport a el teixit productiu i garantir feina a les famílies que avui estan a l’atur per evitar que acabin trucant a les portes de Serveis Socials com a últim recurs”.

Informació i Foto: PP Almenara

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: