Mazón: “València necessita brillar i que torni a ser locomotora de progrés a nivell nacional”

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha assenyalat avui que “València necessita de nou brillar per tornar a ser locomotora de progrés tant per a la Comunitat Valenciana com a nivell nacional”.

Així s’ha manifestat Carlos Mazón a la reunió de la Junta Directiva del PP de la ciutat de València que ha estat presidida per la presidenta local, Mª José Catalá i el vicesecretari general d’Organització del PP, Miguel Tellado.

Mazón ha afirmat que “tot el PP aposta per la ciutat de València i pel lideratge de Mª José Catalá com a futura alcaldessa perquè València recuperi el lideratge de la tercera capital d´Espanya”.

“Venim a treballar, parlar amb la gent per conèixer de primera mà els problemes i poder aportar solucions eficaces. Hi ha una gran diferència entre enganxar-se a la butaca, com Ribó i liderar una ciutat”.

El president del PPCV ha assegurat que “enfoquem la campanya amb humilitat però amb molta ambició perquè volem que València i la Comunitat tornin a estar al capdavant del progrés d´Espanya”.

Per la seva banda, Mª José Catalá ha assegurat que “estem preparats per governar el Cap i Casal perquè el govern de Ribó està esgotat i el PP és al costat dels veïns d´aquesta ciutat”.

La presidenta local del PP de València ha assegurat que som l’alternativa que té en compte les necessitats de la gent. Tenim clar que baixarem els impostos i una política clau d’atracció d’inversions”.

Català ha criticat “la manca de sensibilitat tant dels Pressupostos Generals d’Estat com dels de la Generalitat Valenciana en les inversions a la ciutat de València. La inversió és pírrica pel que fa a les necessitats i necessitem governs que creen en aquesta ciutat”.

Per part seva, Miguel Tellado ha agraït la feina que “s’està fent des del PPCV i ha assegurat que “Català és la referència de l’alternativa de Govern per a aquesta ciutat. Si aquí ens va bé a Espanya ens va bé”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: