Mazón reconeix el pes de Castelló en una executiva reforçada amb 30 càrrecs del PPCS

El Partit Popular de Castelló ha rebut avui el recolzament de el nou president de l’PPCV, Carlos Mazón, que ha reforçat el pes de la província en una executiva conformada amb una trentena de càrrecs de el projecte liderat per Marta Barrachina. La presidenta de l’PPCS ha celebrat “l’impuls que el nostre nou president atorga a Castelló i que avala el treball útil, pels 135 municipis d’aquesta província, que estem desenvolupant des del minut zero per tornar a les persones les polítiques útils que mereixen”.

El nou organigrama que avui Carlos Mazón ha presentat compta amb la presidenta provincial en la direcció de l’PPCV, prop d’una quinzena de càrrecs a la Junta Directiva, a més de concedir tres vicesecretàries a representants de Castelló: la d’Ocupació, Emprenedoria i Infraestructures, per la senadora de l’PPCS i secretària general de l’PP al Senat, Salomé Pradas; la d’Ecologia i Desenvolupament, per la primera tinent d’alcalde d’Onda, Elena Albalat; i la Innovació i Comunicació per al portaveu de PP i president de l’PP a Vila-real, Héctor Folgado. Al costat d’ells, també per Castelló, Mazón atorga 11 secretàries executives a l’PPCS. “Aquest és el reconeixement al lliurament i convicció que un gran equip de persones, veïns d’aquesta província, desenvolupem dia a dia per donar veu als castellonencs”.

I amb Mazón a l’capdavant de la presidència de l’PPCV, ha assenyalat Barrachina, “hem aconseguit la prosperitat d’aquest territori, el que compartim, que gaudim i que volem que lideri la recuperació que ha de reivindicar els sectors clau de la nostra economia, des de la pesca , fins a l’agricultura o la ceràmica, de la qual viuen més de 25.000 famílies “.

Per Marta Barrachina, “el PPCS surt a guanyar de la mà de Carlos Mazón, perquè sigui la gent d’aquesta terra la que decideixi el futur de la província, de la Comunitat Valenciana i d’Espanya, amb Pablo Casat a al front. Perquè aquest projecte, que és el de les persones, té molt a oferir, projectes en comú que desenvolupar i la il·lusió i la convicció que altres polítiques són possibles: les útils de l’PP que generen ocupació i riquesa “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: