Mazón: “Les sortides de Barceló i Marzà demostren el fracàs a Sanitat i Educació, àrees marcades per les condemnes i el sectarisme”

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha assegurat avui que les sortides d’Ana Barceló i Vicent Marzà del Consell “demostren el fracàs a Sanitat i Educació, àrees marcades per les condemnes judicials i pel sectarisme”.

Mazón s’ha pronunciat així sobre la remodelació del Govern valencià anunciada avui per Puig. El president del PPCV ha afirmat que el Consell “té un problema que va més enllà dels noms: és un projecte que va costa avall i que no sap donar resposta als ciutadans”.

Així mateix, ha assenyalat que és “sorprenent” que Mónica Oltra “segueixi estant al capdavant de les polítiques de menors després de la seva gestió en el cas d’abusos a una menor tutelada, de tenir fins a 13 persones del seu equip imputades i amb una petició d’imputació que pesa sobre ella. Sembla que a Puig aquesta gestió nefasta li sembla bé”.

El dirigent popular ha assenyalat que la remodelació anunciada per Puig “és insuficient perquè no retalla estructura ni assessors i segueix sent el Govern valencià més car de la història” i ha lamentat que la província de Castelló es quedi sense representació a les conselleries i que Alacant perdi un representant.

Mazón ha assenyalat que “després d’un sainet que ha durat ni més ni menys que 15 dies i després de les acusacions creuades entre membres del Consell, ja va sent hora que el tripartit deixi de mirar-se el melic i es posi a treballar”. “Als ciutadans de la Comunitat no els preocupa una remodelació de Govern, el que els preocupa és poder arribar a final de mes, que els baixin els impostos, els preocupa la factura de la llum i la benzina, i ningú al Govern valencià els escolta perquè estan una altra cosa”. “Tenim el Consell més car de la història i el més ineficaç”, ha dit.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: