Mazón: “La prioritat és ajudar les famílies i Puig ha d’aplicar immediatament la rebaixa fiscal del PPCV”

“La prioritat del PPCV és ajudar les persones que ho necessiten més, i creiem fermament que l’aplicació immediata del nostre projecte de reforma fiscal és el camí. Així ho exigirem al President Puig en el Debat de Política General”.

Així s’ha pronunciat el president del PPCV, Carlos Mazón, amb motiu de la celebració del debat, que ha estat preparant amb la síndica del GPP a les Corts, Mª José Catalá.

El president del PPCV ha afirmat que “les mesures fiscals, econòmiques i socials que es plantejaran al debat són una prioritat per al PPCV ia més plantejarem propostes per acabar amb el caos de la Sanitat i de les polítiques socials”.

Mazón ha defensat “les competències autonòmiques en matèria fiscal davant de l’afany centralista i penalitzador inaudit de Puig. En lloc de tanta imposició i de demanar tant de càstig per a les comunitats que sí que pensen en la gent i engeguen baixades d’impostos, el que ha de fer el President és aplicar una rebaixa fiscal per ajudar les famílies a arribar a final de mes”

Així, la síndica del GPP, Mª José Catalá ha anunciat que “serem constructius. Deixarem enrere la demagògia i els anuncis buits. La reforma fiscal del PPCV, que suposa un estalvi total per als valencians de 1.530 milions d’euros i va adreçada als salaris més. Amb aquestes rebaixes fiscals, el 80% dels contribuents de la Comunitat Valenciana tindran els impostos més baixos de tot Espanya”.

Tant Mazón com Catalá han explicat que “volem ajudar les famílies valencianes a sortir d´aquesta greu situació perquè no és el moment de donar l´esquena als valencians”.

Cal reactivar l’economia amb mesures efectives per generar llocs de treball. El nostre sector industrial, pimes i autònoms són els principals beneficiaris de les propostes del PPCV”, ha afirmat Carlos Mazón.

Per la seva banda, MªJosé Catalá ha explicat que “seguirem defensant la competitivitat del sector turístic de la Comunitat Valenciana dient que NO a la implantació de la Taxa Turística”.

Finalment, Carlos Mazón ha assegurat que “explicarem als valencians que hi ha una altra forma de governar, que tenim un projecte per ajudar-los a sortir de l’actual situació ia consolidar i tornar a posar a la Comunitat Valenciana al lloc que li correspon per liderar la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: