Mazón es compromet amb Manises a acabar l’escola teatre després del retard del Consell de Puig

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, s’ha compromès avui a acabar l’escola-teatre de Manises quan sigui President de la Generalitat després del retard del Consell de Puig a fer-ho.

El president del PPCV ha visitat avui Manises amb el president del PP de la província de València, Vicent Mompó, on han visitat una de les carpes informatives sobre la reforma fiscal que planteja el PPCV i posteriorment s’han reunit amb representants de l’Associació Valenciana Ceràmica AVEC-Gremi.

Mazón ha expressat la seva decepció per l’estat del municipi. “Veig un Manises deteriorat, sense activitat, i això ha de canviar. Cal atraure inversions i em fa molta pena veure com durant set anys del Consell de Puig ningú no ha acabat l’escola de teatre. “El Consell del PPCV ho farà immediatament perquè sigui una joia per a Manises a disposició dels ciutadans. Serà prioritari”, ha manifestat.

El president del PPCV ha defensat Manises com a ciutat creativa. “Hi ha molt creador i artista a Manises i de fet el municipi està declarat per la Unesco com a ciutat creativa”, ha destacat. Sobre això, Mazón ha afirmat que els artesans “són la majoria autònoms, i el Govern socialista, durant aquests tres anys de crisi, ha pujat tres vegades la quota als autònoms a la seguretat social i és una vergonya”.

Referent de l’artesania

“A més, aquesta pujada de quotes no va acompanyada de promoció de l’artesania, ni del teatre, ni de la ceràmica, que pateix les conseqüències de la pujada del preu de la llum i dels materials. Manises és un referent de l’artesania amb ceràmica a nivell mundial i cal promocionar-la com a valor que suposa per a la Comunitat Valenciana”, ha manifestat.

Mazón ha explicat que el PPCV continuarà explicant poble a poble la seva proposta de reforma fiscal. “És de justícia tornar als ciutadans el que se’ls ha cobrat de més. Es poden baixar els impostos ja. Ara la gent està fent la declaració de la renda i sap molt bé el que hauran de pagar. Des del PPCV continuarem explicant als ciutadans que la Generalitat es nega a baixar impostos, a eliminar successions i donacions i també passa amb impostos municipals com la plusvàlua mortis causa”, ha assenyalat.

Així, el president del PPCV ha indicat que “no hi ha dret que els ciutadans estiguin patint així” i ha reiterat que quan governi el PPCV “es canviarà aquesta situació gràcies a la reforma fiscal que posarem en marxa”. “Baixant els impostos es poden enfortir els serveis públics perquè es pot recaptar més, crear més ocupació i crear més activitat”, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: