Mazón destaca la importància de la província de Castelló en el seu projecte de partit

El precandidat a la presidència de el Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha assenyalat aquest matí a Castelló durant una trobada amb companys de partit que el PP de la província de Castelló ja té presidenta acabada d’estrenar i que en menys de 48 hores “això es nota amb força en la convocatòria i il·lusió de la gent de el Partit Popular”. “L’energia de Marta Barrachina es contagia, a l’igual que m’ha contagiat aquest matí l’energia de de Begoña Carrasco i em contagia la de Salomé Pradas, encara que avui no ha pogut estar per haver d’estar a Madrid”, ha assenyalat Mazón per recolzar el treball de l’equip popular de Castelló.

Durant en la trobada, que s’ha produït a la Plaça de Santa Clara de Castelló, tant Barrachina com la presidenta local, Begoña Carrasco, així com altres càrrecs i alcaldes, han presentat el seu aval a Mazón. El precandidat a la presidència de el partit regional ha posat en valor el paper de la província i els “aires nous que es respiren dins de la formació” i ha agraït el suport de la militància i simpatitzants a més del dels càrrecs. “Portem uns dies intensos, però tot aquest suport és gasolina per poder seguir”, ha agraït Mazón als assistents acompanyat de Marta Barrachina i de Maria José Catalá.

Ha recordat que la gent de PP de Castelló és abans de Castelló que de el Partit Popular i ha reivindicat la importància i la urgència de les infraestructures necessàries per a la província, entre elles la CV-10. “Necessitem carreteres, el Corredor Mediterrani, seguir potenciant la ceràmica i la indústria agroalimentària. Lluny de l’esquerra nacionalista, que prefereix pobles i províncies petits, jo dic que ens agraden les grans ciutats, els grans pobles i les grans províncies”.

“Cal deixar de demanar permís als catalans per seguir defensant la nostra territorialitat”, ha afegit.

Al seu torn, ha tingut unes paraules d’agraïment per a l’expresidenta de l’PPCV, Isabel Bonig, a la qual li ha reconegut la seva “enorme treball, esforç i trajectòria exemplar durant tot aquest temps”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: