Mazón destaca la importància de la formació en la presentació de la nova Associació d´Imatge Personal d´Alacant

El president de la Diputació, Carlos Mazón, ha participat aquest matí al MARQ a la presentació d’AIPA, la nova associació d’Imatge Personal de la província d’Alacant que neix amb la vocació de defensar els drets i les demandes d’aquest col·lectiu per rellançar i professionalitzar la seva activitat.

Mazón, que ha dedicat unes paraules de reconeixement a l’entitat ia la seva directiva, per als que augura “un creixement important en els propers mesos, conscients de la importància del que esteu començant”, ha assegurat que des de la institució provincial “teniu les portes obertes per prosseguir un camí de mil passos que comença pel primer, el que feu avui”.

L’acte, desenvolupat a la biblioteca del museu, ha comptat amb la presència de la vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra, el responsable d’AIPA, José Palmás, així com el president i el vicepresident de Facpyme -Federació de comerç i pimes de la província d’Alacant-, Carlos Baño i Julián Martínez, respectivament. A més, també hi ha participat el cantautor alacantí Dani Miralles, creador de l’himne de l’associació, que ha sonat durant la presentació.

AIPA contempla entre les seves prioritats impulsar el sector per propiciar-ne la rendibilitat i aconseguir reforçar-ne el reconeixement i el prestigi social. A més, entre els seus propòsits també hi ha acabar amb el frau fiscal i la competència deslleial, alhora que plantejar una restitució de l’IVA al 10%.

Mazón ha recordat la necessitat d´unir “el continent i el contingut, l´ètica i l´estètica en els projectes que s´inicien, perquè quan tot encaixa, tot flueix”, alhora que ha ressaltat “la vostra solidaritat i generositat al´hora de formar nous professionals per prestigiar el col·lectiu, sempre amb una visió de futur sobre el que ha de ser el sector”.

En aquesta associació es podrà integrar qualsevol persona relacionada amb el sector de la imatge personal i els objectius de la qual siguin els d’“inspirar, avançar, compartir, rebre, comentar i escoltar”, tal com ha concretat el president de l’entitat, Jose Palmás, qui ha apuntat que treballen per “instaurar la formació professional qualificada, buscant l’excel·lència”.

Finalment, Palmás ha indicat que AIPA neix “amb vocació d’ajudar, de sentir-nos útils i aconseguir tornar la dignitat i la importància que mereix aquest sector artesà de la imatge personal perquè siguem valorats professionalment, a través d’un intercanvi global que s’enriqueix mirant el futur i estant realment units”.

Per part seva, el president de Facpyme, Carlos Baño, ha posat el focus d’atenció en la “valentia que suposa crear una associació en temps de dificultat” i ha posat a disposició d’AIPA els serveis de la federació quant a assessorament, ajudes i comunicació, per tal de “posar en valor la dignitat de la vostra professió” i aconseguir “una província potent i líder al sector”.

En la mateixa línia, el vicepresident de les pimes alacantines, Julián Martínez, ha insistit que l’objectiu ha de ser “facilitar eines perquè qualsevol persona que es dediqui a aquest sector tingui un projecte digne i assegurar a AIPA el nostre suport a tots els nivells (digitalització, formació i assessorament)”.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: