Mazón defensa una aliança entre la Comunitat Valenciana i Andalusia per tirar endavant els reptes comuns: aigua, finançament i Corredor Mediterrani

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha defensat avui una aliança entre la Comunitat i Andalusia per tirar endavant els reptes comuns: aigua, finançament i Corredor Mediterrani.

Mazón s’ha pronunciat així l’Alfafar amb el president del PP d’Andalusia, Juanma Moreno, amb motiu de la celebració del dia d’Andalusia a la Comunitat. “Som territoris clau a Espanya i no competirem, ens unirem”, ha assenyalat Mazón.

El president del PPCV ha afirmat que vol “un canvi a la valenciana, amb la nostra identitat i el nostre orgull, però Andalusia és un referent, perquè és la CCAA que en menys temps més ha baixat els impostos”, ha assenyalat. “Hi ha gent que no ho entén, però és senzill: puja la feina, ajudes a la inversió, treus impostos com el de successions o donacions i es reparteix la riquesa de manera més justa i solidària”, ha indicat. Al respecte, ha assenyalat que “la relació entre alts impostos i serveis de qualitat ha fracassat i només cal veure-ho a la Comunitat Valenciana, on veiem com està per exemple la sanitat”.

El president del PPCV ha indicat que la Comunitat “és al costat de Catalunya la CCAA on els salaris més baixos més impostos paguen” i ha assenyalat que “cal un canvi”. “El canvi significa ajudar la gent que més ho necessita. Això va de baixar impostos, d’atreure inversions, de tenir un orgull de valenciania, va de proximitat, del barri, de mirar la gent als ulls. Les nostres prioritats són els serveis socials. A la Comunitat Valenciana ha crescut la pobresa i per primera vegada en 40 anys la Comunitat Valenciana baixa en PIB”, ha indicat.

Mazón ha assegurat que el canvi és cada dia més a prop i ha defensat les inversions que necessiten els municipis. “Puig i Sánchez han abandonat Alfafar i han abandonat l’Horta. Se n’han oblidat i ho pagaran a les urnes. Jo em comprometo amb el canvi a la Comunitat ia tots els municipis”, ha conclòs.

Mazón ha assenyalat que Juanma Moreno “està fent una campanya poble a poble, de carrer, enganxat a la gent, una campanya municipal com si es tractés d’una autonòmica, encara que a Andalusia no celebren ara autonòmiques. Juanma Moreno és conscient que el canvi i treballar perquè les coses canviïn es fan de baix a dalt. Així ho creiem també a la Comunitat Valenciana, on treballarem de baix a dalt per solucionar els problemes dels municipis. A la Comunitat el canvi es produirà alhora, a les municipals ia les autonòmiques”.

El president del PPCV ha afirmat que la situació educativa o la manca de vivenda “són problemes actuals”. “El Govern de Puig no ha fet ni un habitatge social. Però això canviarà la propera legislatura, que serà el dels 10.000 habitatges de protecció oficial i arribaran de la mà del PPCV”, ha manifestat. Finalment, ha assenyalat que al PPCV “tothom treballarà per fer una Comunitat competitiva”. “No ens fa por competir”, ha assenyalat.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: