Mazón anuncia un Pla per als pensionistes “amb menys impostos, solitud zero i atenció personalitzada a l’administració”

El president del PPCV i candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha presentat un Programa Integral de Suport per als pensionistes i jubilats de la Comunitat Valenciana basat en tres eixos principals i que contempla millores fiscals, solitud zero i eliminar la bretxa digital amb ladministració afavorint latenció personal”.

Mazón ha assegurat que “aquest programa va dirigit a recolzar i compensar els jubilats i pensionistes” i ha denunciat que “els pensionistes valencians són de segona perquè la seua pensió és un 9% per sota de la mitjana espanyola mentre que la pressió fiscal als darrers 8 anys ha pujat un 37%. I per això volem engegar aquest paquet de mesures i serveis per compensar la seva preocupant situació”.

En matèria fiscal, Carlos Mazón ha recordat que “dins de la reforma fiscal del PPCV, la pensió mitjana tindrà una rebaixa a l’IRPF de 25% de mitjana, que podrà arribar fins al 36% de mitjana en el cas que tinguin descendents, a càrrec”.

“A aquestes rebaixes s´uneixen les deduccions fiscals per despeses d´esport i òptiques, odontòlegs o despeses derivades de tractaments mèdics per Alzheimer o malalties rares que podran arribar fins al 100%”, ha explicat.

El candidat del PPCV ha afirmat que “és fonamental i una obligació moral lluitar contra la solitud de la gent gran tant en nuclis urbans com a les zones més despoblades com és el cas de reforçar el transport interurbà o el programa de farmàcia a casa”.

En aquest sentit, Carlos Mazón ha explicat que “aquest pla garanteix l´atenció personalitzada en l´administració autonòmica i tots els ajuntaments que es vulguin adherir al pla per atendre els nostres pensionistes de maneta eficaç i sense necessitat de cita prèvia”.

Carlos Mazón ha avançat que “els 100 milions d‟aquest Pla sortiran d‟una millor optimització de l‟administració perquè es tracta d‟una obligació moral i per justícia històrica amb els nostres pensionistes. Cal eliminar el greix saturat de l’administració i destinar aquests recursos als que més ho necessiten”.

Així des del PPCV s’ha denunciat que “el sector públic necessita una reestructuració urgent perquè consumeix més de 4.000 milions del pressupost, duplicat des del 2015. És el més car de la història i el que té més alts càrrecs i cal fer cirurgia per a destinar aquests recursos a la nostra gent gran ia la gratuïtat de l’educació”.

“Amb el mateix personal funcionari, però amb menys polítics. Volem millorar els serveis actuals, però amb menys despeses corrents. Cal optimitzar l’administració pública”, ha dit.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: