Mazón advoca pel diàleg amb fermesa entre el Govern d’Espanya i les autonomies per solucionar el problema de l’aigua

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha advocat avui per un acord, basat en el diàleg amb fermesa entre el Govern d’Espanya i les comunitats autònomes per solucionar el problema de l’aigua.

En aquests termes s’ha referit Carlos Mazón després de participar en la concentració que agricultors i regants de la província d’Alacant, Múrcia i Almeria han realitzat avui a la ciutat d’Alacant en contra de la retallada del transvasament Tajo-Segura. A la concentració, a més de diversos representants del PPCV, hi han participat el president del PP de Múrcia, Fernando López Miras i l’alcaldessa de Cartagena, Noelia Arroyo.

Carlos Mazón ha assegurat que “ens sumem sense fissures i com un únic partit als regants i agricultors ia les necessitats de la província d´alacant i de la regió de Múrcia i d´Almeria”.

“No és una concentració contra ningú. No és una concentració contra els nostres germans regants i agricultors de Castella-la taca, també els defensem dels enganys, de la demagògia i de la divisió entre espanyols que està fomentant el govern socialista de Sánchez”, ha afirmat.

El president del PPCV ha destacat que “a Espanya hi ha aigua per a tots i no cal dependre que plogui perquè tots puguem regar els nostres camps. La solidaritat és per a tots i sempre va en una doble direcció”.

Mazón ha recordat que “nosaltres defensem el que en justícia, mediambientalment, solidàriament i territorialment ens correspon però no volem res que no ens correspongui” i ha reivindicat “les inversions necessàries a Castella- La taca que s’haurien de fer i que el Govern de Sánchez no ho ha fet. Són germans regants nostres”.

En aquest sentit, Mazón ha exigit que “algú ens haurà de convocar a tots a una taula perquè aquesta guerra de l’aigua que està generant el PSOE s’ha d’arreglar. No se soluciona ni amb mentides, ni demagògies ni càlculs electorals. Demano diàleg des de la solidaritat entre totes les regions d´Espanya perquè l´aigua és de tots”.

Carlos Mazón ha demanat a Puig “que sigui valent i que vingui aquí a defensar l’aigua que mereix la seva terra i què si cal que s’enfronti al seu propi partit, al president Sánchez, li faci entrar en raó, perquè no val amb declaracions i mitges tintes”.

Així, el president del PPCV ha afirmat que “abans o després ens haurem d’asseure, però des de la fortalesa del que és just i del que ens pertoca. Avui no són tots aquí i tant de bo fossin. Puig ha de perdre la por i defensar amb el cap i la veu ben alta allò que aquesta terra necessita”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: