Mateu Alemany (Director general del ValenciaCF) “Hi ha hagut do canvis fonamentals amb la nova gestió”

El director general del València CF, Mateu Alemany, va comparèixer aquest dijous al Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna per a repassar, a preguntes dels mitjans de comunicació, l’actualitat del club de Mestalla.

Més aficionats a Mestalla

Hi ha hagut dos canvis fonamentals. L’afició torna a assistir a Mestalla i sentir-se identificada amb el compromís de l’equip. La institució es veu molt més estable a partir que els aficionats són feliços i l’equip nota i percep aquesta connexió amb la grada. Em sembla fonamental i un dels objectius que s’estan complint. Des d’aquí vull donar les gràcies a l’afició per com ens està ajudant i com dóna suport als jugadors.

Mercat d’hivern

“El club té obligació d’estar al mercat i és lògic que apareguin noms, trucades, consultes, interessos … Al mercat de desembre hi ha aspectes que són clars, nosaltres no plantejarem l’entrada de cap futbolista sense una visió a llarg termini, no per només sis mesos. Si això succeeix seria anticipar el treball del proper estiu. Ho tenim clar la secretaria tècnica, l’entrenador i jo. Estem molt contents amb el que tenim i no és fàcil millorar o igualar el nivell d’aquesta plantilla. No tenim cap urgència, és possible que ens quedem com estem que no està gens malament, i és possible que hi hagi algun fitxatge. Sense oblidar la nostra pedrera, en què el míster confia tant. Vull felicitar l’equip i cos tècnic pel treball, implicació i compromís. Jugarà millor, pitjor, vam empatar, guanyem i perdem, però tots donen el màxim del seu rendiment. I això és una satisfacció i mereix reconèixer-ho. És veritat que el mes de gener està molt carregat de partits amb Lliga i Copa, però aquest equip ha demostrat el seu potencial fins ara. El mercat d’hivern, per la meva experiència, no sempre és positiu. Repeteixo, no tenim necessitat ni urgències.

Mercat d’estiu

Kondogbia: Tenim una opció de compra, pactada ja en el seu dia amb l’Inter de Milan amb la forma de pagament en el cas que el València CF voldria complir-la. El mateix jugador va pactar també amb el València CF les condicions d’aquest nou contracte amb el club. És un tema lligat i serà voluntat del València CF prendre una decisió, crec que pel mes de maig. Per aquest motiu, no hi ha pressa.

Pereira: El seu futur depèn del Manchester United i no tinc notícies que al gener pugui tornar-hi. Estem molt contents amb ell.

Guedes: Encara té set mesos per davant en el València CF i estem molt contents amb ell. Caldrà veure què passarà amb ell quan arribi l’estiu, però encara no s’ha decidit res.

Rober Ibáñez: Estem parlant des de fa temps amb els seus agents, ja que es tracta d’un jugador que ha de jugar més minuts, que ve d’una lesió i que necessita continuïtat. L’objectiu ara és buscar una solució esportiva que sigui bona per a ell. Prima el personal al que esportiu.

Ferran Torres: Està entrenant amb el primer equip i juga al filial si no està convocat amb el primer equip. Cal veure la seva evolució i esperar esdeveniments.

José Luis Gayà: És un dels capitans, un jugador molt important per al club a nivell personal i esportiva, molt implicat en el projecte i molt estimada aquí. Espero que estigui molt de temps amb nosaltres.

nou estadi

Segueix tot igual, s’han iniciat els tràmits per ajustar les llicències urbanístiques a la modificació del projecte inicial. Són tràmits lents i no hi ha novetat al respecte.

Horaris de Laliga

Avui dia els horaris s’ajusten a les televisions que paguen un dineral als clubs i els s’ajusten a les seves audiències. Si volem cobrar aquests diners de televisió no podem queixar-nos. A mi m’agradaria jugar sempre diumenges a les cinc, però els ingressos dels clubs, majoritàriament, vénen de la televisió. No hi ha res contra el València CF. Tots els clubs es queixen, és complicat acontentar tothom. Hi ha equips de l’Europa League que juguen el dijous, arriben molt tard, i després juguen diumenge a les 12 hores. I es queixen també. Malauradament, la gent s’ha d’adaptar a aquests nous horaris. Un dissabte d’hivern a les nou de la nit també és mal horari.

VCF Femení

El grau d’implicació del València CF és màxim. Parlar i criticar és gratis. Quan es posen les xifres i es veuen si es veu la implicació. L’aposta del València Cf està damunt de la taula. Quan va haver aquest comunicat de les Corts contestem per escrit i no he vist cap aclariment al respecte. La nostra aposta és incontestable en el present i futur.

VCF Mestalla

Estem molt contents amb Miguel Grau. Pensem en un entrenador de la casa, amb aspectes formatius de l’Acadèmia VCF i ell està complint molt bé la seva tasca.

Objectius del VCF

Per història no renunciem a res. Però la nostra gran meta és l’Eibar, que serà un partit extremadament complicat, dels més difícils de l’any. Aquest és l’horitzó que tenim. Aquest és el plantejament de Marcelino, anar dia a dia, partit a partit

 

Informació i Foto: http://www.valenciacf.com

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: