Matet exhibeix múscul en la XVIII Trobada dels Pobles de Serra Espadà

Matet es convertirà aquest dissabte 25 de setembre a la seu de la XVIII Trobada dels Pobles de Serra Espadà. Una convocatòria en la qual la localitat pretén exhibir l’energia i el múscul d’una població que amb menys d’un centenar d’habitants “reivindica el futur i les oportunitats que aquesta terra única posseeix”.

Així ho ha defensat l’alcaldessa de Matet, Rosa Guillermo Tortajada, qui ha convidat a tota la població “i als visitants i turistes que vulguin compartir amb nosaltres aquesta jornada, a gaudir d’un programa ampli i variat que proclama a Serra Espadà com un pulmó verd que exerceix de motor imparable per a desenes de localitats com la nostra “.

La celebració de l’esdeveniment arrencarà a primera hora del dissabte amb una ruta interpretativa per la població a la qual continuarà la inauguració d’una mostra de productes típics, una exposició i activitats que defensen la protecció de Parc Natural i la seva posada en valor com a eix vertebral de l’ territori.

Des Matet, la seva alcaldessa celebra que “aquesta cita itinerant hagi arribat al nostre poble i doni a conèixer les singularitats i fortaleses d’un municipi petit pel que fa a població però amb una grandesa que desborda la seva gent”. “Matet és passat, amb un patrimoni únic, és present, amb una població que creix, i és futur, perquè tenim projectes i plans per reivindicar el desenvolupament i les oportunitats d’un poble amb un potencial imparable”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: