Marta Barrachina treballa perquè els fons europeus “s’utilitzin en projectes que generen ocupació i riquesa a la província de Castelló”

La presidenta provincial de l’PPCS, Marta Barrachina, anuncia que “anem a coordinar mecanismes de control en totes les administracions per a la província de Castelló” arribi fins a l’últim cèntim dels 285 milions d’euros que hem de rebre abans de finalitzar 2021 i, sobretot, que aquests diners s’utilitzi en el desenvolupament de projectes que ajudin a generar llocs de treball i riquesa per a totes les poblacions “.

Per tal motiu, Marta Barrachina ha mantingut una reunió amb el portaveu de la Delegació Espanyola de el Grup Popular al Parlament Europeu, Esteban González Pons; en la qual també han participat el secretari general provincial de l’PPCS, Salvador Aguilella; i la senadora i portaveu Salomé Pradas, en què han reclamat que els diners arribin “el més aviat possible, perquè els castellonencs no poden esperar més, i l’accés als fons sigui transparent i accessible”.

“Des del PP defensem que els Fons Europeus han d’arribar als municipis, als ajuntaments ia les empreses”, ha subratllat, a més de posar l’accent en el fet que han de “servir per posar en marxa aquells projectes que necessiten un impuls i que tenen un caràcter competitiu i de millora de la productivitat, com és el cas, per exemple, de les infraestructures de comunicació i transport, per a la protecció de les platges o per a la recerca d’alternatives energètiques més sostenibles i competitives en la indústria ceràmica davant el gas ” , apunta la presidenta provincial de l’PPCS, que també apunta a sectors “com el pesquer, que necessita renovar embarcacions i sistemes per altres més sostenibles o competitius; l’agrícola, que necessita mesures per combatre plagues com la de l’ ‘cotonet’; per posar alguns exemples.

En aquest sentit, Marta Barrachina i Esteban González Pons també ha coincidit a l’hora d’assenyalar en la necessitat de dur a terme un control exhaustiu per fiscalitzar que els diners dels Fons Europeus no es gasta “en projectes polítics o partidistes. Els diners no és de Sánchez, i no pot servir de moneda de canvi de el Govern d’Espanya per atendre els seus interessos i els dels seus i discriminar la resta de ciutadans. Estarem molt vigilants “.

Per aquest motiu, assegura que, en coordinació amb el Congrés dels Diputats i el Senat, així com el Parlament Europeu, “des del PP utilitzarem totes les eines que tenim al nostre abast per controlar el repartiment adequat dels fons europeus” .

En els proper 6 anys, a la província de Castelló li corresponen, com a mínim, 2.100 milions d’euros “i treballarem perquè només s’utilitzin en projectes que redundin en benefici dels castellonencs”, puntualitza Marta Barrachina.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: