Marta Barrachina tendeix la mà a Martí perquè el pressupost del 2022 sigui un pacte amb la província i protegeixi l’interior de Castelló

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló i diputada provincial, Marta Barrachina, ha estès la mà al president de la Diputació Provincial, José Martí, amb el desig que el pressupost del 2022 es converteixi en un pacte amb la província i protegeixi el 80 % d’un territori format per pobles de menys de 10.000 habitants.

“La nostra és una voluntat real i sincera d‟arribar a punts d‟acord amb el territori, d‟escoltar d‟una forma activa els alcaldes i alcaldesses que demanen solucions als seus problemes, i d‟exercir una política útil ja que som un partit de govern ”.

Aquestes línies d’acció que la presidenta provincial del PPCS ha liderat posant veu i testimoni “els veritables protagonistes de la nostra província, els nostres veïns”, són les que “hem registrat des de l’estiu passat a la Diputació”. Un pla d’acció vertebrat per cinc eixos que resumeixen “d’una manera pràctica les demandes principals de la província”.

“Són els pilars que el PP presenta per arribar a acords que beneficiïn el territori, que es presenten amb la voluntat de diàleg i el desig d’entesa a favor de les nostres 135 localitats”. Perquè, tal com declara la líder provincial del PPCS, “és a ells a qui ens devem, amb polítiques útils que resolguin problemes i donin solucions, davant de la propaganda que només genera indignació i desesperança”.

Amb la mà estesa i el desig de pactar “per aquesta província líder”, Marta Barrachina considera “que els cinc eixos proposats són projectes assumibles, constatables i reals. I són finançables per una Diputació que viu de l’herència econòmica d’un Partit Popular que va treballar amb responsabilitat i prudència perquè aquesta província fos líder i promogués el desenvolupament i les oportunitats”.

Rehabilitació d’habitatges, millora d’instal·lacions esportives, promoció de l’ocupació per als joves, espais per a esbarjo o menjadors per a col·legis rurals són algunes de les qüestions que el PPCS posa sobre la taula. “Volem un acord amb Castelló i estenem la mà al PSOE per aconseguir-ho. Però perquè sigui possible cal escoltar, dialogar i, sobretot, tenir ganes, compromís i convicció de lluitar pel territori. Ens trobareu per lluitar per aquests objectius. Sempre”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: