Marta Barrachina reivindica un pacte amb la província per rescatar famílies i pimes

El Partit Popular de Castelló, a través de la seva presidenta provincial, Marta Barrachina, ha reclamat avui un pacte amb la província “a tots els nivells institucionals” per “rescatar famílies i pimes amenaçades per la pujada de la llum, els carburants, el gas i la cistella de la compra”.

Ho ha fet “perquè podem ajudar una província que disposa a la seva Diputació dels estalvis generats durant anys pel Partit Popular i perquè cal posar al servei del territori aquesta liquiditat que permeti rescatar i no enfonsar els que avui ho estan passant malament” . I aquesta acció ha d’“elevar-se” a la Generalitat i al Govern d’Espanya “perquè avui hi ha ciutadans que fa gairebé dues setmanes que no cobraran perquè Pedro Sánchez els sotmet a un infern fiscal per al qual no existeix via de vida”.

Des del PPCS “creiem i sabem, perquè tenim experiència, que hi ha una altra manera de fer les coses. Avui es poden emprendre una bateria de mesures ambicioses i sòlides que demà ja faran tard per a molts. Perquè des de l’estabilitat i la convicció que la feina val la pena, podem i hem de garantir als ciutadans i al teixit productiu que aquesta província sortirà reforçada d’un moment d’inestabilitat absoluta”.

Fer-ho “amb propostes com les que hem presentat a Diputació, amb un fons de 5 milions per estendre la mà a una província que no mereix acabar enfonsada. I per aconseguir-ho prenem com a exemple les mesures pràctiques i útils que altres institucions, com ara la Diputació d’Alacant, ja han activat en defensa de les famílies i les empreses”. Per a Marta Barrachina, “aquest model d’inversió, el que aposta per tornar al territori allò que li pertany, és un bon exemple que cal seguir per evitar que els nostres ciutadans i el nostre teixit econòmic acabin sotmesos a la ruïna”.

Avui l’energia elèctrica continua desbocada, omplir el tanc del vehicle és una heroïcitat, fer compra una pràctica de risc i el gas segueix disparat. “I tot això mentre Pedro Sánchez segueix sense activar mesures fiscals que mitiguin l´asfíxia d´una província que mereix una Diputació ambiciosa que defensi els seus interessos”.

Per això, explica Marta Barrachina, “reclamem un pacte amb Castelló, perquè és l’única cosa que ens importa. I perquè si hi ha un Govern d’Espanya que a les mans del PSOE segueix deixant per demà mesures que pot adoptar avui, la Diputació Provincial i la Generalitat Valenciana deuen ser exemples de compromís i aposta decidida per la província, per la Comunitat. Perquè tenen prou diners i mecanismes eficaços per actuar. Els preguem que no esperin més”, ha manifestat la presidenta provincial del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: