Marta Barrachina recuperarà el programa Salut al Poble per millorar l’assistència sanitària a l’interior i combatre la despoblació

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, anuncia que recuperarà el programa Salut al Poble per millorar l’assistència sanitària a l’interior i lluitar contra la despoblació. La líder popular aposta per recuperar programes a la Diputació Provincial de Castelló que permetin oferir les mateixes oportunitats a tots els castellonencs “visquin on visquin”.

“El 20% de la població viu al 80% del territori de la nostra província, i aquest 20% de castellonencs mereixen les mateixes oportunitats que la resta. Aquesta serà sempre una de les premisses més grans del PP”, afirma Marta Barrachina.

“Al Partit Popular estem compromesos amb la nostra província, com demostren cada dia els alcaldes i portaveus que treballen per solucionar els problemes dels seus veïns, una feina que cobra un mèrit encara més especial als municipis d’interior on el PP està bolcant tots els seus veïns. esforços per recuperar el temps perdut i treure de l’abandó els municipis que pateixen èxode de població. Hem de recuperar serveis i l’activitat econòmica per fer de l’interior de la província un lloc atractiu per viure-hi”, explica la líder del PP.

La presidenta provincial del PP de Castelló anuncia que apostarà pel programa Salut al Poble, que va impulsar el PP a la Diputació Provincial de Castelló de la mà de Javier Moliner, però amb millores perquè, “a més d’atendre les revisions mèdiques en aquells municipis que no tinguen a prop un centre de salut o un ambulatori, també es puguen atendre les revisions oculars i dentals”.

“El Partit Popular és un partit que creu, escolta i coneix el que és rural. Sabem que un servei sanitari de qualitat és imprescindible per fixar la població a l’interior i, per això, creiem que són programes primordials com Salut al Poble, que aconsegueixen igualar les oportunitats i millorar l’atenció sanitària”, indica la presidenta provincial del PP.

La presidenta provincial del PP de Castelló recorda, a més, que un dels compromisos del president regional del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, és revertir el desmantellament sanitari i tornar el CICU a la província de Castelló. “El Partit Popular treballarà perquè el CICU torni a la nostra província i puguem deixar de ser l´única de les tres províncies de la Comunitat Valenciana que no disposa d´aquest servei que salva vides i que tan necessari és a casa nostra”, ha subratllat la líder provincial del PP.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: