Marta Barrachina proposa avantatges fiscals que blindin l’interior i frenin la despoblació

La presidenta provincial del Partit Popular, Marta Barrachina, ha proposat implementar avantatges fiscals a l’interior de la província amb l’objectiu de protegir les oportunitats dels pobles amb menys recursos, encoratjar la seva activitat i el desenvolupament, i posar fre a la despoblació. La iniciativa, abordada a la sessió constitutiva de la comissió fiscal del PPCS, està liderada pel Partit Popular a nivell nacional.

“L’objectiu és protegir el medi rural perquè és un valor econòmic inqüestionable i un territori de talent i oportunitats”, ha assenyalat Marta Barrachina. I per això “s’han d’implementar polítiques valentes que demostrin confiança a l’interior com la rebaixa del primer tram de l’IRPF”.

Aquest objectiu serà molt més eficaç si aconseguim que s’implementi no només a nivell autonòmic i provincial, sinó també amb el suport del Govern d’Espanya. Perquè creure a l’interior i al món rural “no es demostra amb hashtags, sinó amb polítiques valentes que es tradueixin en mesures reals”, ha considerat Barrachina.

Perquè “l’interior és agricultura i ramaderia, talent, innovació i turisme. És una oportunitat que no ens podem permetre que desaparegui amb polítiques que només l’utilitzen com a photocall. A més de la foto cal el fet que acompanyi el compromís amb el món rural. I aquest és el que el PSOE incompleix sistemàticament”.

Per això, el PPCS defensa rebaixes d’impostos com l’IRPF, “que afecta pràcticament tota la població”, així com avantatges per a “aquells municipis que estiguin seriosament risc de despoblació i que Europa permet per a les regions considerades poc poblades -per sota dels 12 habitants per quilòmetre quadrat-”.

Facilitar l’accés a l’habitatge o reducció de l’impost de transmissions per a empreses que s’instal·lin al medi rural, així com la proposta que s’aplicaran a comunitats autònomes governades pel Partit Popular per reduir un 95% les taxes generals de pesca i caça” són accions “en positiu” per “reforçar el múscul de desenes de pobles que tenen dret no només a tenir vida, sinó també a tenir futur”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: