Marta Barrachina: “La gratuïtat de l´educació de 0 a 3 anys que proposa el PP suposa una ajuda real per a la conciliació laboral i familiar”

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, defensa “la gratuïtat de l´educació de 0 a 3 anys que proposa el PP perquè suposa una ajuda real per a la conciliació laboral i familiar”.

La líder provincial del PP subratlla que el president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, implantarà “l’educació de 0 a 3 anys gratuïta, universal i sense paperassa per a les famílies a partir del proper curs escolar”.

“Aquesta mesura és una prioritat per al PP a la Comunitat Valenciana perquè és molt bona per al desenvolupament pedagògic dels nens, contribueix a fomentar la natalitat i ajuda a la conciliació familiar”, explica la líder provincial del PP.

“Al PP treballem per defensar tots els tipus de famílies, que el feminisme sigui real i que la igualtat de drets i obligacions entre homes i dones i la coresponsabilitat a la llar sigui efectiva. I per això cal fer passos de veritat, amb idees, amb projectes i amb inversió pressupostària”, indica Marta Barrachina.

“La gratuïtat total i absoluta a l’educació en tots els cicles és un dret de les famílies. Es tracta d’estimular, incentivar i promoure l’escolarització des de les edats més primerenques possibles, i que les famílies puguin triar on volen portar els fills amb la millor qualitat assistencial i educativa”, exposa la presidenta provincial del PP de Castelló.

“El model gratuït i universal que proposa el PPCV cobreix el cicle educatiu de zero a tres anys complet, no només a partir de dos anys, i contrasta amb el model parcial i ideologitzat de lʻactual Consell de Puig”, afegeix.

“Les famílies volen gratuïtat a tots els trams d’edat, llibertat per poder escollir el centre que volen per als seus fills en igualtat de condicions, qualitat en instal·lacions i personal especialitzat amb uns horaris adaptats que facilitin la conciliació i l’eficàcia dels recursos públics. Serà un ajut complet, sense burocràcia per a les famílies”, indica la líder provincial del PP de Castelló.

“El Partit Popular no només llança una idea, té un projecte estudiat i perfectament quantificat. El cost del pla que ha anunciat el nostre president Carlos Mazón és de 277,85 milions d’euros que s’obtindrien de la reducció del greix polític de l’administració, que és molt al Consell de Puig”, explica Marta Barrachina.

Educació i ocupació per fomentar la igualtat

La presidenta provincial del PP de Castelló explica que “estem compromesos amb la igualtat real i sense col·lectivismes, i convençuts que una igualtat efectiva entre homes i dones és possible fomentant l´educació i l´ocupació”.

“La lluita per la igualtat ha de ser de tota la societat, homes i dones, i no pas dones contra homes. Hem de construir una societat justa, socialment i econòmicament desenvolupada que ens permeti avançar i resoldre els actuals problemes”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: