Marta Barrachina exigeix reforçar plantilles que garanteixin l’atenció sanitària de el departament de Vinaròs

El Partit Popular de Castelló ha reivindicat un reforç de plantilles per a l’Hospital de Vinaròs perquè l’objectiu “és salvar vides”. La presidenta de l’PPCS, Marta Barrachina, ha fet aquestes declaracions després de les denúncies dels sanitaris per la falta de personal que la líder va poder comprovar personalment en una entrevista amb representants sindicals metges de centre hospitalari. “El Govern de el PSOE no ha tingut complex en acomiadar 126 sanitaris d’aquest centre tot i que és conscient que l’Hospital de Vinaròs pateix un problema endèmic de cobertura de places que avui no només segueix sense resoldre, sinó que a més agreuja”.

La conseqüència directa, tal com ha assenyalat Barrachina, “és que la població pateix unes llistes quirúrgiques col·lapsades, una assistència mèdica demorada per les esperes i uns recursos retallats com a conseqüència d’una situació absolutament desbordada i no atesa amb els recursos que la sanitat mereix “. “I no ho diu el PP, són els mateixos professionals adverteixen que no poden prestar una atenció sanitària òptima atenent a més de mig centenar de pacients”.

A Vinaròs, el nombre de sanitaris acomiadats ha estat superior a la mitjana. En efecte, dels 563 professionals que aquest passat 31 de maig es van anar al carrer per una decisió política, 126 corresponen a el departament de salut de Vinaròs, 95 de l’Hospital i la resta d’Atenció Primària. Un centre que té plantes d’hospital acabades i llestes per estar operatives i que, lamentablement, segueix sense metges que estiguin a l’capdavant d’aquests serveis. “I no només això, és que els pocs que encara atenen les necessitats sanitàries d’aquesta zona de la nostra província, el PSOE els acomiada”.

Des del Partit Popular de Castelló, “apostem per la contractació de sanitaris i no per l’acomiadament de professionals que salven vides”. “És un drama que els que haurien de rebre a hores d’ara tot el suport, rebin copets a públic amb una Alta Distinció, però en privat els lliurin la liquidació i els facin fora al carrer”. Per això, “seguirem lluitant pel futur que mereix la nostra província, el que salva vides. Perquè mentre el Govern de Ximo Puig té una prioritat, que no és altra que fer caixa per continuar contractant assessors i alts càrrecs, nosaltres tenim un objectiu clar: assegurar les oportunitats, la prosperitat i els recursos que mereixen les famílies de Castelló “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: