Marta Barrachina exalça la presència de castellonencs al Consell “per afrontar els desafiaments que la província i la Comunitat tenen per davant”

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha exalçat aquest divendres la presència de castellonencs al Consell “per afrontar els desafiaments que la província i la Comunitat Valenciana tenen al davant”.

La líder provincial destaca el nomenament de cinc castellonencs com a directors generals en àrees crucials com a Discapacitat, Repte Demogràfic, Turisme, Habitatge o Administració Local. “Són àrees especialment sensibles i que requereixen de la màxima atenció per millorar la vida dels ciutadans així com aconseguir el màxim desenvolupament de serveis i oportunitats tant per a la província de Castelló com per al conjunt de la Comunitat Valenciana”, subratlla Marta Barrachina.

En el cas dels directors generals de la província de Castelló, el ple del Consell ha nomenat José Antonio Redorat Fresquet (Administració Local), Elena Albalat Aguilella (Família, Infància, Adolescència i Repte Demogràfic), Ramón Messeguer Albiach (Persones amb Discapacitat) ), Ana Isabel Caballer Almela (Habitatge) i Ester Labaig Gallardo (Turisme).

Els nomenaments d’aquest divendres s’uneixen al registrat fa una setmana i que va posar al capdavant de la Direcció General d’Atenció Primària la també castellonenca Eva Suárez, així com el de les conselleres Salomé Pradas i Ruth Merino.

“Tots els nomenaments són una mostra de la confiança del president, Carlos Mazón, amb la província de Castelló”, ha afirmat la líder provincial del PP, Marta Barrachina.

“Estic convençuda que totes i cadascuna de les persones que conformen el Consell, amb el president Carlos Mazón al capdavant, treballaran sense descans per atendre les necessitats de tots els ciutadans amb bon criteri, agilitat i responsabilitat”, ha afirmat la presidenta provincial.

“Des de la província de Castelló reivindicarem allò que és de justícia i és una molt bona notícia que hi hagi una major representació de castellonencs al Govern valencià, més si és possible quan es tracta d’àrees tan fonamentals per al nostre futur com l’atenció a les persones amb discapacitat, el repte demogràfic, l’habitatge, el turisme, l’atenció primària o l’administració local perquè l’engranatge entre les necessitats dels ajuntaments i la Generalitat sigui tan eficient com sigui possible”, ha afegit Marta Barrachina.

Cal recordar que el president del Consell Carlos Mazón també ha confiat a dos castellonencs els càrrecs de conselleres. És el cas de Salomé Pradas, consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, i de Ruth Merino, consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública, a més de portaveu de govern.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: