Marta Barrachina: “Els pobles de l’interior de Castelló necessiten la veu d’un Partit Popular fort perquè les seves demandes siguin escoltades i ateses”

La candidata a presidir el Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, ha situat l’aliança que representa el PP amb els pobles de l’interior és una garantia per assegurar la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs. “Els pobles de l’interior de Castelló necessiten la veu d’un Partit Popular fort perquè les seves demandes siguin escoltades i ateses. Comptem amb un territori que és molt ric i divers gràcies a l’existència de 135 municipis que sumen una identitat única. Hem de seguir protegint-, sota el gran paraigua que és la província de Castelló, perquè és un patrimoni de tots nosaltres. El Partit Popular ho ha fet durant 24 anys. És el moment de tornar a assumir aquesta responsabilitat, per frenar un èxode que perjudica a tots “, ha subratllat.

Marta Barrachina ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la ruta que des de fa una setmana l’ha portat a recórrer la totalitat de la província de Castelló amb l’objectiu de recollir suports per a la seva candidatura i seguir coneixent les demandes de cadascuna de les agrupacions locals de el Partit Popular. Una ruta que l’ha portat en aquesta ocasió fins a poblacions com Tírig, Benassal, Culla, la Torre d’en Besora, la Torre d’en Doménec, les Coves de Vinromà, la Serra d’en Galceran o la Serratella, entre d’altres.

“Gràcies un cop més a tots ells pel suport i la il·lusió amb la qual he estat rebuda en cada un d’elles pels respectius presidents locals de PP, però sobretot per tants i tants companys i amics, per entendre que el projecte que tinc l’honor d’encapçalar és des de ja mateix el seu propi i el de tots els seus militants. Ells i només ells ens ajudaran a construir el Partit Popular fort que necessitem tornar a ser per recuperar la confiança de tots els castellonencs en les pròximes eleccions i revertir les polítiques destructives que està desenvolupant l’esquerra en totes les institucions de la província on governen, generadores de divisions, polèmiques i desocupació “, ha declarat.

Cal recordar que la Marta Barrachina ja compta amb el suport de places tan destacades com Castelló, Vila-real, Moncofa, la Llosa, Peníscola, Orpesa, Benicarló, Sant Jordi, Sant Rafael de el Riu, Sant Joan de Moró, l’Alcora, Vilafamés, Cabanes, Canet lo Roig … municipis en què ha anat recollint avals per “el gran projecte que volem per al nostre partit. Un Partit Popular que ha escrit les millors pàgines de la història de la província de Castelló en general, i de cada un dels municipis en particular, generant prosperitat i oportunitats a tots els castellonencs “.

“La meva intenció és acabar la setmana havent visitat totes les comarques i reuniéndome amb el major nombre de companys del meu partit. La primera d’altres vegades que espero vindran en el futur. Si em donen la seva confiança, per descomptat, prometo deixar-me la pell i estar al seu costat, de la mateixa manera que ara m’estan demostrant que estan a el meu. Junts construirem de nou un gran Partit Popular que respongui a les necessitats i anhels dels castellonencs. Si anem tots a una, ho aconseguirem “, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: