Marta Barrachina: “Els Bons Consum generaran riquesa i activitat al comerç ia les famílies”

El programa de Govern del Partit Popular per a la província de Castelló contempla mesures per dinamitzar el comerç i lactivitat dels autònoms alhora que sajuda a les famílies. La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, posarà en marxa una línia de Bons Consum per alleujar els castellonencs en la difícil tasca que suposa arribar a final de mes, ja que es podran utilitzar als comerços, així com en serveis de autònoms i pimes.

“Els Bons Consum generaran riquesa i activitat al comerç ia les famílies. Volem ajudar a fer que els castellonencs puguin pal·liar els efectes de la difícil situació econòmica que estem travessant i, alhora, volem que es reactivi l’activitat en el comerç i els autònoms. No pot ser que cada dia més establiments es vegin obligats a abaixar la persiana i que la pressió fiscal i la manca d’ajudes estiguin escanyant comerços, pimes i autònoms”, lamenta Marta Barrachina.

“Sabem que els bons consum són una fórmula d’èxit que funciona i volem que tots els municipis de la província puguin tenir aquesta oportunitat perquè el comerç no hagi de baixar la persiana”, afegeix.

“Des del Partit Popular liderarem des de la Diputació la defensa de les famílies, autònoms i pimes amb un ambiciós pla de Bons Consum i amb ajudes perquè és urgent recolzar amb mesures àgils i valentes el petit i mitjà comerç de Castelló. No ens podem quedar mirant sense fer res mentre el comerç es mor i el centre urbà dels nostres municipis s’apaga”, exposa Barrachina.

“El comerç es troba immers en una crisi sense precedents. Ja hi ha molts negocis amb la persiana baixada ia final d’any podríem veure el tancament del 20% dels establiments si no es fa res”, alerta la líder provincial del PP de Castelló.

“Des del PP tenim un compromís clar i sòlid amb el comerç i donem suport a les reivindicacions del sector. Proposem ajuts directes i reducció de traves burocràtiques”, indica Barrachina.

“Els Bons Consum seran oferts des de la Diputació perquè els ajuntaments que ho desitgin puguin adherir-se i oferir-los al seu municipi per dinamitzar les petites i mitjanes empreses locals, reactivar les vendes i generar estalvi als consumidors”, conclou la presidenta provincial del PP de Castelló.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: