Marta Barrachina: “El PP posarà en marxa una oficina ‘desokupació’ per tornar els habitatges als seus propietaris”

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, es compromet a “engegar una oficina ‘desokupació’ per tornar els habitatges als seus propietaris”, una mesura que s’inclourà al pla provincial contra l’ocupació il·legal d’habitatges que posarà en marxa des de la Diputació si el PP aconsegueix la confiança dels ciutadans per governar a partir del 28 de maig. “Cal que els castellonencs tinguin un punt d’atenció perquè les persones afectades per l’ocupació il·legal dels seus habitatges tinguin assessorament des del primer moment”, afirma.

“Les dades d’“okupació” d’habitatges a Castelló superen la mitjana espanyola, des del 2016 fins ara els delictes han pujat un 417%, hem passat de 58 habitatges ocupats de manera il·legal el 2016 a més de 300 l’any passat. De 18.000 habitatges ocupats a l’any, més de 300 es produeixen a la província de Castelló. És un problema que va a més, que cada dia afecta més castellonencs i cal que els propietaris que veuen com estan ‘okupant’ els seus habitatges amb total impunitat tinguin assessorament jurídic per solucionar aquest problema com més aviat millor”, explica Marta Barrachina.

A més de la creació d’una oficina tècnica provincial amb assessorament jurídic, atenció telefònica 24 hores i finestreta única de tramitació, la presidenta provincial afirma que el Partit Popular crearà una unitat administrativa de Policia Local especialitzada en la lluita contra l’ocupació il·legal.

Una altra de les mesures que preveu el PP és l’eliminació de la càrrega tributària local i autonòmica en vivendes ocupades il·legalment. “El Partit Popular no permetrà que un propietari hagi de continuar fent front a tots els impostos i taxes mentre el seu habitatge està ocupat i pateix en primera persona aquesta situació”, explica la líder provincial.

“El compromís del PP és vetllar per la qualitat de vida a tots els municipis i ciutats de la província de Castelló, independentment de la seva mida i de si estan ubicades a l’interior oa la costa, per això és determinant que l’oficina ‘desokupació ‘ sigui provincial i atengui els afectats de tota la província i, a més, també ens comprometem a augmentar el pressupost en seguretat perquè la província sigui un lloc on tots els castellonencs se sentin segurs”, afirma la presidenta provincial del PP, Marta Barrachina .

Més inversió i mitjans en seguretat

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, recorda que el PPCS va presentar esmenes als pressupostos generals de l’Estat (PGE) del present exercici 2023 per gairebé 2 milions d’euros. “Seguim reivindicant més inversió a les casernes de la Guàrdia Civil de Benicàssim, Almassora, Onda, Nules o Vilafranca, així com la nova Comissària de la Policia Nacional que tanta falta fa a Vila-real”, subratlla Barrachina.

“Des del PP de la província de Castelló no ens cansarem de reivindicar que les administracions atenguin, reforcin i recolzin les necessitats de la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i les policies locals per millorar la seguretat dels castellonencs. El PP sí que invertirà perquè les nostres Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat tinguin els mitjans i les inversions que necessiten i es mereixen tant els professionals com els castellonencs”, afegeix la líder provincial del PP de Castelló.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: