Marta Barrachina defensa rescatar de l’abandó els municipis de l’interior amb més atenció, inversions i serveis públics

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, defensa rescatar de l’abandó els municipis de l’interior amb més atenció, inversions i serveis públics. La líder popular continua aquest dissabte la ruta territorial sota el lema ‘La província que mereixes’ amb una visita a Montán, on ha subratllat la necessitat d’inversions a la comarca de Segorbe ia la comarca de Viver.

“Els nostres municipis de l’interior, els més petits i amb menys recursos, pateixen el cop de la despoblació. Any rere any perden habitants per la manca d’oportunitats laborals, l’abandonament del camp i la manca de serveis i d’inversió en infraestructures de les administracions”, indica.

La líder provincial del Partit Popular insisteix en la necessitat de “millorar la qualitat de l’assistència sanitària per a les persones que optin per viure a l’interior perquè no hi pot haver castellonencs de primera i castellonencs de segona en funció d’on visquin”.

Amb l’objectiu de treballar per revertir aquesta situació, la presidenta provincial del PP aposta per més inversions per part de les administracions públiques, amb la Diputació al capdavant com a ajuntament d’ajuntaments per beneficiar els municipis amb menys recursos i que pateixen el cop de la despoblació.

“Cal ocupar-se dels municipis de l´interior, els més petits que pateixen l´abandonament per part de la Diputació”, subratlla la presidenta provincial del PP. En aquest sentit, Marta Barrachina recorda alguna de les mesures que ha presentat el Partit Popular a la Diputació per combatre la despoblació i oferir millors serveis a les zones d’interior.

Una de les propostes del PP és la posada en marxa d’un Pla de Rehabilitació d’Habitatges, “que seria especialment avantatjós per als pobles d’interior pel doble vessant de la generació de riquesa i ocupació i l’objectiu de fixar població als municipis de interior”, explica Marta Barrachina.

La presidenta provincial del PP també reclama la necessitat de “recuperar la gratuïtat del servei de Taxi Rural” i, sobretot, “millorar la qualitat de l’assistència sanitària per als castellonencs que optin per viure a l’interior”. “Continuem avançant en el compromís del Partit Popular d’atendre les necessitats dels veïns de cada racó de la província”, subratlla la líder del PP a la província de Castelló.

Una altra de les mesures que proposa el PP des de la Diputació per millorar la qualitat de l’atenció sanitària i la seguretat, és “posar en marxa les helisuperfícies pendents” per connectar els municipis les 24 hores del dia” així com “recuperar” i ampliar el programa per els nostres majors de Salut al Poble”, recalca la presidenta provincial del PP de Castelló.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: