Marta Barrachina aplaudeix l’elecció de Juanma Cerdá com a vicepresident de la FVMP per “forjar el millor futur per a la nostra província”

La presidenta provincial del Partit Popular a Castelló, Marta Barrachina, ha aplaudit l’elecció de Juanma Cerdá com a vicepresident primer de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) a la XVI Assemblea General que ha tingut lloc avui a Fira València.

“Vull agrair a Carlos Mazón la confiança en un dels nostres alcaldes per ocupar la vicepresidència primera de la FVMP. Celebro enormement l’elecció de l’alcalde de Benicarló per assumir aquesta responsabilitat perquè estic convençuda que es deixarà la pell per millorar el futur d’aquesta província i de tota la Comunitat Valenciana. És un èxit per a Castelló i per al conjunt de la nostra autonomia”, ha declarat Marta Barrachina.

Una elecció que “aporta a la FVMP compromís, sensibilitat, treball i dedicació pels altres. Perquè Juanma Cerdá és l’exemple de la voluntat i entrega convençuda, garant de la concòrdia i amant del diàleg. Un alcalde que mira als ulls i el interès i obstinació per assolir objectius no cessa mai”, ha manifestat la presidenta provincial del PPCS.

La sessió per a la renovació dels membres dels òrgans de gestió de la FVMP per al mandat 2023-27 ha permès també que s’elegeixin les alcaldesses i els alcaldes que formaran part del consell de govern. Hi seran presents l’alcaldessa de Torreblanca, Tania Agut; l’alcaldessa de Segorbe, Carmen Climent; l’alcalde de La Jana, César Simó; l’alcaldessa de Matet, Rosa Guillermo; l’alcalde de Torás, Carlos del Río; i l’alcalde de Corts d’Arenós, Florencio Catalán. “Tots ells són una veu coral i representativa de tot el que és bo d’aquesta província”, ha manifestat la líder del PP provincial.

Per això, “estic plenament convençuda que donaran el millor de si mateixos per cultivar el millor dels futurs per a Castelló i el conjunt de la Comunitat Valenciana. Les seves veus, les seves demandes, les seves inquietuds serviran d’altaveu de milers de ciutadans que reclamen recursos i prestacions que millorin la seva qualitat de vida i benestar. I nosaltres hi serem per elevar aquestes exigències amb el desig d’assolir acords que permetin executar-les”, ha declarat la presidenta provincial del PPCS.

Finalment, Marta Barrachina ha posat en valor el final de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. “El seu poder concentra el municipalisme, és el fòrum de tots els ajuntaments de la Comunitat Valenciana i és en aquesta plaça pública es plantegen desafiaments i reptes a què alcaldes com jo s’enfronten dia a dia per superar barreres i limitacions. Tenir veu en ella és un valor afegit per a les famílies d´aquesta província”, ha rematat la presidenta provincial del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d