Marta Barrachina anuncia que el PP recuperarà el mamògraf de Segorbe i augmentarà les unitats de prevenció de càncer de mama a la província de Castelló

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, anuncia que el PP recuperarà el mamògraf de Segorbe i augmentarà les unitats de prevenció de càncer de mama a la província. L’objectiu és clar: “Al PP tenim com a eix prioritari millorar la qualitat de l’assistència sanitària a la província, per això invertirem per avançar en la detecció precoç del càncer de mama amb més mitjans per fer proves a més dones i més a prop de els seus municipis”, explica Marta Barrachina.

La líder provincial ha explicat que, a més de recuperar el mamògraf de Segorbe, el PP dotarà equips d’última generació els centres de salut d’Onda i l’Alcora i augmentarà les unitats de prevenció de càncer de mama a la província de Castelló.

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, continua amb la ruta ‘La província que mereixes’ i ha reunit aquest dijous a Segorbe ‘Dones que construeixen’ de la mà de l’alcaldessa de la localitat, Mari Carmen Climent.

A més, a l’acte també hi han participat Jessica Miravete, alcaldessa d’Azuébar i presidenta de la Mancomunitat Intermunicipal de Segorbe; Teresa Blasco, farmacèutica, guia oficial de turisme, emprenedora i experta en agronomia; Nieves Martínez, metge i diputada provincial; Mari Ángeles Murria, alcaldessa de Pina de Montalgrao, i Rocío Pertegaz, emprenedora de Segorbe.

Retallades sanitàries de Puig

La presidenta provincial del PP ha ressaltat la necessitat de recuperar latenció sanitària de qualitat que ha desmantellat el govern de Puig. “El PP treballarà, gestionarà i invertirà per reduir les llistes dʻespera i els retards en les proves de detecció precoç de càncer per complir amb lʻobjectiu que no passin més de 2 anys entre prova i prova”, indica Marta Barrachina.

“Cal aproximar els serveis a les dones de la província, visquin on visquin, per augmentar el percentatge de dones que són ateses i reduir els desplaçaments”, subratlla la líder provincial del PP. “Calen més unitats de prevenció a la província de Castelló”, afegeix Marta Barrachina.

Actualment, hi ha 24 Unitats de Prevenció de Càncer de Mama (UPCM) a la Comunitat Valenciana i només dues estan a la província de Castelló. Per això, totes les dones de la província de Castelló han de desplaçar-se a Vinaròs, Castelló o Sagunt.

A més, el Consell de Puig acaba de fer una nova retallada en eliminar la segona lectura als informes de mamografia que va instaurar el PP.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: