Marta Barrachina: “Amb el PP els castellonencs pagaran menys impostos però tindran una millor sanitat i més serveis públics”

“El Partit Popular és l´única garantia de canvi i l´únic partit que baixarà els impostos a tots els castellonencs però donant-los una millor sanitat i més serveis públics”. La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, subratlla la necessitat d’adoptar mesures a partir del proper 29 de maig “perquè tots els castellonencs tinguin més fàcil arribar a final de mes, els autònoms, comerços i pimes puguin continuar aixecant la persiana i els milers de llocs de treball que depenen de la indústria ceràmica tinguin futur”.

“Arribar a final de mes ja és un luxe. Els castellonencs no podem seguir així. Mereixem menys impostos per viure millor, per això hi haurà quota zero per als autònoms menors de 35 anys i el 80% dels castellonencs seran els que menys impostos paguin d’Espanya. Aquest és el canvi que mereixem. A més, se simplificaran els tràmits burocràtics perquè en tot moment un autònom o una pime sàpiga com està la sol·licitud”, afirma la líder provincial del PP.

A més, des de la Diputació, “potenciarem els Centres Cedes amb nous serveis per a pimes, autònoms i persones a la recerca de feina, i fomentarem la contractació de persones amb diversitat funcional”, indica Marta Barrachina.

“Només el Partit Popular garanteix que la província torni a generar riquesa i oportunitats, amb la reforma fiscal de Carlos Mazón al capdavant de la Generalitat i amb una Diputació que potenciï les ajudes i els programes perquè els castellonencs puguin viure millor”, explica.

“El model de gestió del PP demostra que és possible abaixar els impostos, invertir, millorar els serveis públics i quadrar els comptes”, subratlla la líder provincial del PP. “Mazón ha deixat clar que baixarà els impostos i activarà mesures per ajudar a l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball, i des del PP de la província de Castelló farem el mateix des de la Diputació”, afirma Marta Barrachina.

“El PP té experiència en gestionar en moments difícils i així ho tornarà a demostrar a partir del 28 de maig a la província de Castelló, a la Comunitat Valenciana i al conjunt d’Espanya”, explica la líder provincial.

“La reforma fiscal que planteja el president regional, Carlos Mazón, contempla com a prioritat una davallada d’impostos per a tothom i, especialment, per a les rendes més baixes”, indica Barrachina.

En concret, la reforma fiscal que planteja el PP a la Comunitat Valenciana afecta el tram autonòmic d’IRPF, l’impost sobre patrimoni, l’impost de successions i donacions i el de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats. “Mazón ho ha deixat ben clar, ja que es tracta d’una proposta tributària per a tota la Comunitat i que té com a objectiu despertar l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball”.

“Es rebaixarà l’IRPF a tots els ciutadans, simplificar els trams i sobretot evitar el caràcter confiscatori, ja que ningú no pagarà més del 50% de la seva renda”, tal com ha detallat el president regional.

“A la província de Castelló és urgent que s’adoptin mesures que ajudin les famílies, autònoms i pimes a arribar a final de mes. L’increment de preus que patim i la crisi a la ceràmica, amb més de 13.000 persones a ERTE i més de mil llocs de treball destruïts mitjançant ERO sense que el Govern de Sánchez faci res i sense arribar cap ajuda, demostren que no podem esperar més i que necessitem una gestió econòmica eficient amb mesures reals que solucionin els problemes que tenen els castellonencs”, assevera.

La presidenta provincial subratlla que “la rebaixa d’impostos no està renyida amb la política social”. “El model de gestió eficaç del PP demostra que es poden abaixar els impostos i augmentar la inversió en sanitat, fer un nou Hospital General a Castelló com mereixen els castellonencs i augmentar l’atenció als nostres majors amb places residències sostingudes per fons públics, ja que en els vuit anys de govern de Puig no s’ha obert ni una sola residència a la nostra província”, conclou Barrachina.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: