Marta Barrachina: “Adrián Casabó traurà a Vila-real de l’atzucac en què es troba després de 10 anys de polítiques del PSOE”

La presidenta provincial de el Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, destaca que “el Partit Popular de Vila-real estrena una nova etapa dissabte que ve de la mà d’Adrián Casabó per ser l’organització forta i amb capacitat de treball per treure a la ciutat i als veïns de l’atzucac en què es troba després de 10 anys de polítiques d’un PSOE que governa de cara a la galeria però no per aportar les solucions i les oportunitats que demanden els vila-realencs “.

Marta Barrachina s’ha traslladat fins a Vila-real per reunir-se amb el pròxim president de el Partit Popular de Vila-real, que aquest dissabte celebra el seu Congrés Local, per renovar els seus càrrecs directius, i mostrar-li així, un cop més, el seu “total suport” .

“Crec que el Partit Popular de Vila-real és un partit molt fort, que ha treballat molt i que ha defensat la bandera dels valors de PP i que sempre ha estat al costat dels vila-realencs, sent molt reivindicatius, situant-se a l’ costat dels veïns i de les seves necessitats, situant a Vila-real per davant de tot i de tots “, ha indicat.

En aquest sentit, ha posat de rellevància la “immensa tasca” realitzada pel seu actual president local i portaveu a l’Ajuntament, Hèctor Folgado, “un treballador infatigable que és un actiu molt important a Vila-real i també a nivell provincial i regional, ja que continuarà exercint càrrecs de rellevància tant en el PPCS com el PPCV “.

Per la seva banda, d’Adrián Casabó ha destacat que és una persona “jove, però molt preparada, amb un ampli coneixement de la ciutat, dels seus veïns, de la seva manera de viure i sentir, ja que té un ampli coneixement de l’món associatiu perquè forma part activa d’ell “. “Adrián Casabó està cridat a ser l’alcalde que necessiten els vila-realencs. És hora de passar de l’personalisme que encarna el PSOE de la ciutat i l’aïllament a què està sotmetent als veïns a una nova forma de fer política, que situï als veïns de Vila-real al centre de tot, donant-los veu i fent-los partícips de totes les decisions, perquè tenen dret a triar el seu futur “, ha afegit.

“Vila-real llangueix poc a poc. La segona ciutat de la província té un alcalde que no ha mogut ni un dit per defensar els agricultors del municipi enfront de problemes tan greus com el ‘cotonet’. Tampoc ha alçat la veu per protegir la indústria ceràmica dels atacs que suposen les noves normes que dicten els seus companys de files des del Govern. Vila-real no es pot permetre el luxe de veure com creix l’atur o es redueixen el nombre d’empreses i amb elles les oportunitats dels vila-realencs. En 10 anys, no hi ha ronda de circumval·lació, ni nou centre sanitari, ni nous centres educatius, ni nova comissaria, ni s’ha posicionat a la ciutat en lloc que li correspon en el mapa per la seva categoria … aquesta és l’herència de l’PSOE que pesa com una llosa sobre els vila-realencs. El PP treballarem per canviar la dinàmica, ho hem demostrat en altres etapes i ho tornarem a fer, de la mà d’Adrián Casabó i amb tot el suport de la direcció provincial de l’PPCS “, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: